Изхвърлиха 9 килограма хероин на пътя край Хасково

1
Трима мъже са арестувани след гонка с полицията
Трима мъже са арестувани след гонка с полицията

Трима мъже са арестувани след гонка с полицията

Преследвани от полицаи изхвърлиха 9 килограма хероин на пътя край Хасково. При гонката от прозореца на пътническото място били изхвърлени няколко пакета. Тримата мъже в колата са арестувани часове по-късно на територията на Стара Загора и Карлово, предаде NOVA.

Не е имало предварителна информация за наркотика, а до разкриването му се е стигнало случайно, след като автопатрул засича колата с превишена скорост.

„Товар привлича вниманието на колегите, които докладват, че има автомобил, който осъществява неподчинение. В някои случаи това неподчинение може да бъде квалифицирано като престъпление - пречене на орган на МВР да си свърши работата. Беше изпратен един екип от полицейски служители на място, където се случи изхвърлянето на вещите. При пристигането колегите установиха, че има изхвърлени 9 пакета с кафяво прахообразно вещество и една раница със специфична миризма на оцетни съединения”, заяви Чавдар Георгиев, директор ОД на МВРХасково.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари