Изгорял камион стои повече от месец на път във Врачанско

0
АПИ отказва да разчисти останките на превозното средство и товара му, които буквално се разпадат край шосето
АПИ отказва да разчисти останките на превозното средство и товара му, които буквално се разпадат край шосето Снимка: Facebook

АПИ отказва да разчисти останките на превозното средство и товара му, които буквално се разпадат край шосето

Изгорял камион вече месец се разпада насред шосе във Врачанско, съобщи BulNews.

Инцидентът е станал на 13 юли. Тогава по пътя между селата Горна Кремена и Кален пламнал словенски камион „Рено Мастър“. Возилото и товарът му изгорели напълно.

Месец след случилото се, останките от камиона още са насред пътя. Хора, пътуващи редовно по маршрута, изпратиха снимки, направени преди дни. На кадрите се вижда, че гумите и това, което е останало от превозното средство, както и товарът му, буквално се разпадат край шосето.

Хората са подали сигнал в АПИ, но оттам отказали да вземат мерки за разчистване на участъка. Служителите в пътната агенция заявили, че това е задължение на шофьора. 52-годишният водач на камиона обаче е словенец и отдавна се е върнал в родината си.

Водачите призовават някой да вземе мерки и да премахне останките от возилото от пътя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари