Изгледах новия "проект" на подрастваща малолетна и чалга фурия, разплаках се!

2
Нашата държава има две страни - бедни ДО голота и богати ОТ голота
Нашата държава има две страни - бедни ДО голота и богати ОТ голота

Млади момичета и млади момчета, обръщам се към всички вас. Не губете достойнството и мисълта си.

Колко от вас прекарват часове от деня си в следене на инстаграм профилите на "красивите богати момичета", на известните фризьори, певици и дизайнери?

Не се безпокойте, аз също го правех. Колко от вас вече помислиха за силикон в гърдите и хиалурон в устните? Спокойно, аз дори проверих цените, пише Диана Драгиева в Lentata.com

Ще разкажа историята за това как аз промених своето мислене и отново повярвах в бъдещето на България.

Започвам директно. Прекарвах почти целите си дни в това да преровя профилите на всички известни личности, или по-точно казано силиконени курви със скъпи коли и телефони, които не работят, но пък имат всичко, което пожелаят и живеят в пълен лукс. Е, как става? Как наливат пари в Маринелата всяка вечер и как прекарват цяло лято на " Слънчака "? Как от грозни и бедни девойки се превърнаха в още по-грозни, но богати?

Защо им подражаваме? Защо и аз, и Вие, и нашите приятели също го правим? Защо ги плюем, но ги следим всеки жалък ден? Защо обсъждаме кой колко кубика имал и къде, а тайно и ние си мечтаем за това?

Защото целият този цикъл на абсолютно самоунищожение, се зацикля вътре в нас и то напълно подсъзнателно.

Усещах как се пристрастявам към това да знам всичко за тях. Къде са били предната вечер. С кой излизат. Кои места предпочитат. Четох за тях в списанията, във всяка интернет статия и ги виждах във всяка социална мрежа. И как иначе? Тайно исках да съм като тях. Плюех ги наред. И все пак исках да бъда като тях. Тайно.

Как се осъзнах?

Беше много скоро. Може би ви се е случвало, събирате, събирате вътре в себе си и накрая просто настъпва един емоционален БУМ.

Изгледах новия "проект" на подрастваща малолетна певица и друга чалга фурия. В края се разплаках. Не можех да спра. Плаках и се късах, защото осъзнавах с всяка сълзичка колко съм се лутала в този свят, пълен с боклуци. Боклуци, които буквално заслужаваха затвор. Затвор затова, че убиха всякакви амбиции в младите. Затвор за това, че унищожиха всякаква ценностна система, съществуваща у хората.

Защо няма брак над 10 години вече? Защо няма връзка без изневяра?

Защо няма дискотека без фалшив алкохол и лоша музика?

Къде отидоха истинските отношения? Отговорът е,че всичко е пари!

Откога се прави футболен трансфер на стойност 222 млн., при наличието на ТОЛКОВА МНОГО БЕДНИ И БЕЗПРЕДЕЛНО НУЖДАЕЩИ СЕ ХОРА?

На кой сърцето му позволи да даде толкова пари за някой, който чисто и просто умее да играе футбол, но не и да нахрани бездомни и болни хора, и животни, обитаващи целия свят.

Как един път с пари, изсипани в джоба на някой пълен тъпанар, лишен от всякаква мисъл, не се построи дом за някого, нуждаещ се?

Нашата държава има две страни - бедни ДО голота и богати ОТ голота.

Едните цял живот са работили, за да бъде несправедлив животът към тях, а вторите просто се събличат и изкарват прехраната на другите за 6 месеца напред.

Дърти бизнесмени, миришещи на пот и спарени отдолу, "задоволяват" млади момичета, желаещи слава, пари и... силикон, разбира се!

Откога намазани тунинговани жени се наричат творци и артисти?

Е, директно да ви питам - кое е творчеството в новата ви песен, прекарана на AutoTun, с порно клип за "видео" към "песента"?

За вас ли се бориха 12-те апостола?

За вашата "красота" ли писа Вазов?

Сигурно за вас са били всички въстания, нали? За да може да сте свободни? Е, ако вие сте, ние не сме.

НЕ ЖЕЛАЯ да имам дете, защото нямам идея как да го възпитам, за да оцелее в този жесток свят, където всичко е пари, но не и любов.

Не знам как да му обясня, че всички около него са сбъркани, а то не е. И вие да сте, щяхте да ме помислите за луда,щом твърдя това. Бъркам ли?

Моля всички млади да не тръгват по пътя на тези долнопробни мъже и жени.

Моля ви, мили мои сънародници, не губете вяра в истински постигнатите цели, дори в нашата държава, лишена от контрол, където цари абсолютното беззаконие. 50 лв глоба на дядо с 140 лв пенсия за без колан, но 1000 лв на час в джоба на тези, които убиха България.

Нека всички заедно се освестим и върнем трезвото мислене в себе си!

Не забравяйте какъв е бил светът преди време!

Помнете, че истинското щастие е вкъщи, а не в столичните клубове.

Помнете, че се изкарва най-добре на почивка сред природа, а не сред надрусани самозабравящи се на Слънчака.

Удоволствие търсете в любовта, семейството, храната, хубавото вино, но не и в дрогата и лесните слава и пари.

Рано или късно всички ще се осъзнаят. Следва самоунищожение. Бъдете от тези,които ще оцелеят! Бъдещето е в наши ръце.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари