Издирват крадец, взломил мазе в центъра на Русе

0
като тонколона, лаптоп, поялник за тръби и друга техника, както и сумата от 250 лева
като тонколона, лаптоп, поялник за тръби и друга техника, както и сумата от 250 лева

Крадецът е задигнал вещи като: тонколона, лаптоп, поялник за тръби и друга техника, както и сумата от 250 лева

В Първо РУ изясняват сигнал за кражба от избено помещение на адрес на улица "Асен Златаров" в Русе.

По данни на потърпевшите деянието е извършено за времето от 6 до 12 януари тази година. След взломяване на катинар е проникнато в помещението, откъдето са отнети различни вещи като тонколона, лаптоп, поялник за тръби и друга техника, както и сумата от 250 лева.

Сигналът е документиран, образувана е преписка по описа на Първо РУ, с оглед данни за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    До Церовчанин
    Тамер Алиманов от село Сваленик в съучастие с брат си. 58 годишен е и живее почти на входа на селото, идвайки от Церовец! Не знам какво още трябва да се случи, за да бъде подведен под отговорност за посегателствата си! Не желая да се саморазправям с него, навличайки си още неприятности, просто полицията, прокуратура да си влезе в ролята. Не може тези безчинства да продължават, хората са отчаяни и беззащитни.
  • 7
    2
    Церовчанин
    Иванова, кажете кой е този човек, който бил известен? Лично аз ще се погрижа повече НИКОГА да не си помисли да посегне на моето имущество отново. Явно полицията, прокуратурата и съда няма да си свършат работата!
  • 8
    1
    Иванова
    В село Церовец повече от 4 - 5 месеца се разбиват и ограбват къщи и няма резултат от работата на полицията. На собствените си възможности си сили ли да разчитаме при положение,че извършителя е ясен и продължава да краде? За това и междуличностните конфликти зачестяват, защото полицията не е ефективна в тази си част! Дайте всеки да краде,щом е безнаказано?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари