Издирват крадец на велосипед в Русе

4
Молба за помощ публикува във Фейсбук Ина Маринова, защото колелото на брат ѝ било откраднато в понеделник в центъра на Русе
Молба за помощ публикува във Фейсбук Ина Маринова, защото колелото на брат ѝ било откраднато в понеделник в центъра на Русе Снимка: Facebook

Молба за помощ публикува във Фейсбук Ина Маринова, защото колелото на брат ѝ било откраднато в понеделник в центъра на Русе

"Здравейте, моля за помощ. На 11.04.23 (понеделник) е откраднат велосипеда на братчето ми. Посред бял ден на ул. "Константин Величков" в центъра на град Русе. МОЛЯ, ако някой има каквато и да е информация, да се свърже с мен! Благодаря!"

Русенката е публикувала във фейсбук групата "Забелязано в Русе" снимки на крадеца, свалени от улична камера, както и видеоклипове, записали момента на наглата кражба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    Ачо
    В Чародейка гравитира цяла тумба от такива с шапки идиотки. Няма да е зле да ги проверят! 303 блок
  • 9
    8
    Абееее......
    Защо премахнахте клипа? Сега как ще търсим крадеца???
  • 8
    7
    Aha
    Търсете го по игралните зали да чака да падне мистерията...
  • 16
    6
    А бе, хора!
    Сарказма не е излишен, но ако някой може, нека помогне на детето. Все някой може да е виждал и познава този образ. И не забравяйте, ако го намерите, да му напишете координатите. Ще се намерят добри хора да му наврат една седалка на удобно място.
  • 11
    5
    LOL
    Изглежда колелото му е по размер, ама на оная работа :D
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари