Издирвана жена край Чепеларе издъхна след като я намериха

1
Жената е била в много тежко състояние
Жената е била в много тежко състояние

Жената е била в много тежко състояние

77-годишната Пенка Пончева, който бе издирвана вчера и днес край Чепеларе, е починала. Това съобщи ст. комисар Цветан Цанков - директор на ОДМВР - Смолян, предаде Фокус. Той припомни, че малко преди обяд тя е била открита в много тежко състояние в местността "Филиповото“. Малко след това жената е издъхнала.

В издирването се включиха полицаи, доброволци и Планинска спасителна служба и следово куче.

Пенка не е била виждана от няколко дни, преди да се подаде сигнала за изчезването ѝ. Тя е била социално слаба и живеела сама, имала е племенник в Пловдив, който не поддържа контакт с нея, каза още ст. комисар Цанков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари