Избирател в Хасково гласува с двойна бюлетина

1
Едната бюлетина ще бъде обявена за недействителна
Едната бюлетина ще бъде обявена за недействителна Снимка: БГНЕС

Едната бюлетина ще бъде обявена за недействителна

Избирател в Хасково гласува с двойна бюлетина.

На места използват и урните, които бяха предназначени за отменения с решения на ЦИК машинен вот.

От общинската избирателна комисия в Хасково са категорични гарантират, че двоен вот няма да бъде отчетен, предава БНТ. Едната бюлетина ще бъде обявена за недействителна.

Кандидат-кметове на няколко села присъстват в изборните секции и следят как се гласува - става въпроса за селата Широка поляна, Николово, Големанци и Клокотница. Издадена е заповед тези лица да напуснат изборните помещения.

Засилена е полицейската охрана в кварталите "Република" и "Възраждане". В махалата се появи слух, че преди изборите едни са получили 30 лева, а други 90, за да гласуват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари