Избираме „Ерген на годината“ 2014

0
Калин Врачански
Калин Врачански

В рамките на три месеца водещите лайфстайл журналисти ще гласуват за ергените, отново разпределени в четири категории: Шоубизнес, Бизнес, Политика и Спорт. Точно 80 са актуалните мъже, които ще се състезават в надпреварата. За първа година в онлайн пространството ще стартира и сайта: www.ergennagodinata.bg, в който ще могат да се видят всички номинирани.

След гласуване чрез специални анкетни карти, медиите ще са тези, които ще изберат по един победител във всяка една от категориите. На бляскаво светско събитие през месец юни ще бъдат провъзгласени и призьорите.

Още любопитни новини може да научавате и от официалната страница на ЕРГЕН НА ГОДИНАТА 2014 във Фейсбук: https://www.facebook.com/ergennagodinata.

За първи път ЕРГЕН НА ГОДИНАТА стартира през 2014, когато бе обявена надпреварата за топ-ергените на 2013. Всеки можеше да даде своят глас чрез специално изградената платформа за гласуване. Това е първата по рода си класация в България, която цели да покаже свободните мъже в категориите - Шоубизнес, Спорт, Бизнес и Политика.

През послeдните години едни от най-известните светски медии по цял свят организират подобни класации.

Ергените са избирани сред най-популярните свободни мъже в България.

Източник: Blife
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари