Изберете лице и открийте какво означава това за вас

0

Предлагаме ви един забавен и в същото време опознавателен тест.

Тестът се основава на физиогномиката, т.е. разпознаването на характера по външни белези на човек или така наречената генетика на поведението.

Ако се вярва на тези две области на психологическите науки, по това какви хора харесвате, то можете да определите своите черти на характера. Необходимо е само да се съпоставят характеристиките на дадено лице и характера на човека от снимката, с характерните черти на другите хора.

Разгледайте снимките от 1 до 9 в Галерията и разберете повече за вас самите.

Снимка №1:

Този човек се стреми да се наслаждава на работата и да си почива и има силна воля - това се потвърждава от формата на устните. Той е добродушен и дълбоко възприемчив.

Кого привличат такива хора?

Продуктивни, делови и подредени хора. Притежателите на силна воля, като правило, са интуитивно привлечени един към друг. Така че, ако ви харесва човек със силни воля означава, че и вие сте човек със силна воля.

Снимка № 2:

Тесните извивки на носа показват, че човек се стреми да се изкачи от бедността до богатството. Пътят му е "през тръните към звездите".

Такива хора се страхуват от бавни и мудни хора с меланхоличен или флегматичен темперамент. Ярките очи говорят за висока интелигентност, а такава форма на усмивката говори за способността да се въздържа от изразяване на емоции.

Кого привличат такива хора?

Психолозите казват, че такива хора привличат спокойни, задълбочени и грижовни хора. Въпреки това, зад външната сдържаност може да се скрие силен и остър темперамент, решителност и дълбока емоционалност.

Снимка № 3:

Притежателите на малка брада са търпеливи, отстъпчиви и имат лек нрав. Студени и задържани. "Увисналият" връх на носа говори, че човека е жизнерадостен. Що се отнася до формата на устните: в критични ситуации подобна личност проявява способността да се справя самостоятелно с проблемите без външна помощ.

Кого привличат такива хора?

Студените, спокойни и отстъпчиви хора привличат в два случая: ако темпераментът ви е като техния или ако имате нагласата на насилник и искате да се възползвате от отстъпчивия и безконфликтнен характер на човека.

Този избор може да ви характеризира като скромен, силен и тих човек, подобно на човека на снимката, или като човек с труден характер с черти на експлоататор.

Снимка №4:

Този човек се притежава кураж, страст и енергия. Горната част на ушите е точно над веждите - това показва висока интелигентност. Брадичката, която е ясно изразена и остра, показва идеализъм и съвестност. Мотото му в бизнеса е "Направете го веднага".

Кого привличат такива хора?

Смели и сериозно мислещи личности. Елементарните хара не се осмеляват да се свържат с такъв човек.

Този избор ви характеризира като силен, непреклонен човек с труден характер.

Снимка № 5:

Квадратната форма на брадичката говори за силен, смел и твърд характер, съчетан с упоритост и самоувереност. Големите очи обикновено са знак за дълбока чувствителност. Устни и назолабиални гънки говорят за емоционална изразителност, силно чувство за хумор и сериозно отношение към живота.

Кого привличат такива хора?

Според психолозите, силните и чувствителни хора привличат добри, меки хора, които се нуждаят от защита и топлина. Това е един от случаите, когато противоположностите се привличат и човека със силна воля се съчетава перфектно с човек с отстъпчив характер.

Въпреки това, тази мекота трябва да се комбинира с твърдост отвътре.

Снимка № 6:

Според физиономията остра овална форма на лицето показва висока чувствителност и талант. В същото време, при такъв характер, физиономите отбелязват хитрост и нетолерантност. Голяма уста показва невнимание, характер, който не е склонен да се терзае.

Кого привличат такива хора?

Най-вероятно вашата дейност е свързана с творчество или поне имате заложби на творческият потенциал. Вие сте добродушни и повърхности, като момичето на снимката. Според психолозите, човек със сложен характер няма да бъде привлечен от човек с повърхностен характер, както и обратното.

"Нивата на сложност" трябва да съвпадат, така че притежателите им да си чувстват симпатия един към друг.

Снимка № 7:

Големият нос говори за грижа за финансовото благосъстояние и склонност към колекциониране. Пропорционална брадичка - упорит характер, логичен подход към живота и самочувствие.

Малко изпъкнали предни зъби показват, че в детството човек е трябвало да преодолява срамежливостта си. Формата на устните показва способност да убеждава и да се съсредоточава върху практическите неща в живота.

Кого привличат такива хора?

Такива хора са доста прагматични, "земни"  и благоразумни. В същото време вие сте много добродушни, весели и общителни. Няма да се приспособявате към околната среда, защото имате достатъчно силна воля и във всяка ситуация ще се чувствате комфортно и ще намерите правилното поведение за вас.

Снимка № 8:

Човек с такъв тип лице е добродушен, мек и миролюбив. Тези хора обичат комфорта, добрата компания и не търсят слава. Голямата и добре оформена брадичка говори за самочувствие и физическа издръжливост. "Линии на шегаджия" около устата - вродено красноречие и общителност.

Кратката вежда показва някаква странност в характера.

Кого привличат такива хора?

Тук работи принципът "подобните се привличат един към друг". Вие сте весели, добродушни и миролюбиви. Най-вероятно сте душата на компанията и сте приятелски настроен човек. Имате добри комуникативни умения. Обаче е възможен и друг вариант - ако сте срамежлив и некомуникативен, тогава може би сте в търсене на душевна топлота и именно затова сте харесали тази снимка.

Снимка № 9:

Гладките и дълги вежди разкриват интелигентен и интелектуален човек. Цялата структура на лицето показва спокоен характер и човек не обичащ радикалните промени. Такъв човек е в хармония с външния свят. Той може да бъде художник или учен. Дългият нос, в хармония с очите, устата, брадичката, показва силна натура. Назолабиалните гънки говорят за някаква трудната психологическа ситуация в миналото.

Кого привличат такива хора?

Подобен тип хора, по мнението на физиогномите и психолозите е достатъчно атрактивни сам по себе си. Но ако вие сте изберели именно такъв тип човек, смеем да предположим, че вие имате известна доза креативност, точно като при този човек. Имате спокоен характер и сте в пълна хармония със света. Може би сте склонни към съчувствие и дълбока емпатия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари