Иво Пазарджиев се срещна с новото ръководство на Младежкия парламент в Русе

0

Председателят на Общинския съвет пое ангажимент за поставяне на беседки и места за отдих за младите хора в града

Председателят на Общински съветРусе Иво Пазарджиев посрещна в кабинета си директора на Младежки дом Русе Красимира Николаева и новото ръководство на Младежки парламентРусепредседателя Йоана Петрова, заместник-председателя Аделина Борисова и изпълняващата длъжността PR и секретар Димана Илиева.

От изключително голямо значение е в нашия град да има структури като тази на Младежкия парламент. Трупайте житейски опит и се надявам да останете и реализирате в Русе“ – с тези думи Пазарджиев се обърна към Йоана Петрова и Аделина Борисова, които имат една година, за да поставят важните за най-младите в Русе наболели въпроси и проблеми на обществената карта.

Пазарджиев направи уточнение, че не лошото състояние на улиците в града или градският транспорт например са най-проблемните зони в обществения живот на Русе. Като основна трудност той посочи демографията на града и ниската раждаемост.

Според ръководството на Младежкия парламент младите хора тук не откриват възможности за реализация. Според момичетата сред големите недостатъци са липсата на облагородени места за отдих в парка или на центъра на града, предназначени за събиране на млади хора, които няма да причиняват неудобство на останалите. Председателят на Общинския съвет пое ангажимент за последваща среща с главния архитект на Русе Иван Ениманев, на която ще бъдат обсъдени възможностите за поставяне на беседки и места за отдих за младите хора.

Ръководството на Младежкия парламент бе официално поканено да присъства на следващото 36-о заседание на Общинския съвет и да проследи целия процес на заседаване на местния парламент, включително и на заседанията на постоянните комисии, които се провеждат тази седмица.

Срещата приключи с общо селфи, запечатващо бъдещите намерения за добра и ползотворна работа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Олее мале
    Всичко е в стил Па-Па мазни банички с гранясал дъх на МВРО. Остана още една година.
  • 4
    1
    Българийо...
    Като гледам, виждам две неща, които впечатляват на пръв поглед: 1. Портретът на Васил Левски, героично виснал на стената, зад удобното управленско кресло на хладно в кабинета. 2. Неизменното "селфи" - нещо, с което обаче Дяконът не може да се похвали и то не само защото не е имал техническата възможност, а защото е бил прекалено скромен човек. Не като сегашните докопали се до властчица люде, които си умират да ги видят колко са гоУеми и успешни. /Нямам предвид Иво в този случай, но и не го изключвам от общия кюп/ Дяконе, Дяконе...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари