Иво Пазарджиев приветства ученици и учители в две русенски училища

0

Честит празник, скъпи учители, ученици и родители

Председателят на Общински съвет – Русе Иво Пазарджиев имаше възможността да поздрави ученици и учители за първия учебен ден.

Сутринта започна с тържество по случай стартирането на новата учебна 2022-23 година в ПГСАГ „Пеньо Пенев“, където с песни, танци и много настроение учениците от 8 до 12 клас посрещнаха първия училищен звънец.

Малко по-късно Пазарджиев посети МГ „Баба Тонка“, където отново с много голямо настроение малки и големи отбелязаха 15 септември, както традицията повелява.

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СКЪПИ УЧИТЕЛИ, УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ

С първия училищен звънец се поставя началото на още една учебна година, а за повечето, убеден съм, това е наистина един от най-важните моменти от годината.

За най-малките уроците са обвързани с това да закъсняват за час, да се научат да бъдат прилежни към вещите и най-вече внимателни към съучениците си. За по-големите предизвикателствата са свързани с това да изградят своите взаимоотношения, да следват мечтите си и да вярват в тях. А към края на училищната пътека ние вече говорим за търсене и откриване на смисъла на човешкия живот. И всичко това в академията на живота, която неизбежно преминава през училищните дъска и чин.

Бих искал да поздравя смелите войни, родителите, които умело издържат на все по-голямото напрежение от това да имаш ученик вкъщи.

Поднасям адмирациите си към армията от учители, преподаватели, майки и бащи в училищна среда, защото един клас се превръща в семейство, едно училище – в храм, а спомените от тези дни се отпечатват в съзнанието ни завинаги!

Останете силни, смели и любознателни, преди всичко вдъхновени и добри, а останалото оставете да се случи по естествен начин.

ПОПЪТЕН ВЯТЪР И НА ДОБЪР ЧАС!“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    123
    Тоя що плаши децата? За това ли му плащаме заплатата?
  • 11
    3
    Абе, пундек...
    Този не може да чете, пише с изключително много граматически грешки, но открива Новата учебна година. Боже, опази България от некадърници!
  • 19
    2
    Дядо Мраз
    Като какъв присъства на откриването на учебната година в две училища??? Ако е като председател на ОбС-Русе нарушава закона защото е кандидат за народен представител и би трябвало да е в отпуск. РИК ще се самосезира ли??? И защо не открива учебната година в Кърджали и Смолян, все пак е водач на листа там???
  • 15
    1
    Гост
    Ама нали наскоро вече напомни за себе си?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари