Иво Инджев: Паметникът на Съветската армия е най-големият символ на лъжата

3
Няма здрав разум в съществуването на Паметникът на Съветската армия в центъра на София, допълни журналистът
Няма здрав разум в съществуването на Паметникът на Съветската армия в центъра на София, допълни журналистът Видео: NOVA

Няма здрав разум в съществуването на Паметникът на Съветската армия в центъра на София, допълни журналистът

Паметникът на Съветската армия е най-големият символ на лъжата. Не е имало съветска армия по онова време, нито е имало от какво да се освобождава. Българският народ не е бил признателен. Паметникът на лъжата си тръгна, но лъжите около него остават. Това каза за "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA журналистът Иво Инджев.

По думите му демонтажът е принципен въпрос. "Радостен съм, че разумът надделя и Паметникът на Съветската армия беше премахнат. Това бе символ на съветската окупация у нас. Няма здрав разум в съществуването на такова нещо в центъра на София. Смятам, че не може да има памет за нещо, което не се е случило, парадоксално е да се говори за освобождение от нещо", коментира той.

Според него в Украйна няма как да има демилитаризация и денацификация когато получава такава огромна световна подкрепа. "Путин каза, че "всичко продължава по план". Намирам го за иронично, защото Русия е изолирана от Запада", подчерта Инджев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    Точен
    Като ги допускат до ефир първо дрегер за алкохол да духа и ако покаже нат норма аут .А този със сигурност ще го счупи .
  • 6
    7
    Ама
    Още на Водка ли си или я смени вече с уиски .
  • 6
    6
    минджев, "чуваш ги ти...
    Обаче! По-голяма лъжа от тебе едва ли има! И колкото по-често се показваш, толкова по-добре - броят на русофилите непрекъснато се увеличава! Та такива мити работи, агент "Ивайло", бог забавя, ала не забравя! Макар че, като те гледам, вече си пътник ...! Анадънму?
  • 9
    5
    Райна Княгиня
    Това гадно копеле да се обеси!!!
  • 8
    4
    Иван Асен
    Тоя боклук да не е обслужвал сексуално руснаците че тъй много ги обича а е учил там и знае ли се кво друго е правил там.хубаво му е било но е забравил но ще му го припомнят скоро.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари