Иво Инджев: Мултакът Вежди Рашидов да ходи да къса билетчета в музея

26
Защо да бъде третиран като свещен бик, вечно недосегаем за заслужено възмездие за системните му просташки изяви?
Защо да бъде третиран като свещен бик, вечно недосегаем за заслужено възмездие за системните му просташки изяви? Снимка: ivo.bg

Защо да бъде третиран като свещен бик, вечно недосегаем за заслужено възмездие за системните му просташки изяви?

Мултакът Вежди Рашидов си е простак във всички негови инкарнации през годините на публичното му присъствие. Днес нарича “к.рви” жените, които се оплакват от домашно насилие.

Време е това недоразумение в българската политика да бъда пратено да къса билетчета в музея, който еднолично (пре)кръсти като министър на културата, наричайки го на “социалистическото изкуство”, който трябваше да се казва Музей на тоталитарното изкуство.

Ако и сега не му бъде поискана оставката и да бъде изпратен да си консумира милионите, които с връзки спаси от фалиралата КТБ, този парламент няма да става и за “чеп за зеле” ( според една от “мъдростите на Рашидов).

Псуваше на майка в кулоарите на НС журналисти. Пушеше предизвикателно в министерството си по време на репортаж по случай рождения му ден след като пушенето вече бе забранено за “простосмъртните” на публични места. Лъжеше откровено, че в Лувъра били изложили негови творби и не се разкая дори и след официалното опровержението на директора на музея.

Защо да може хора да бъдат уволнявани за морално укорими подмятания срещу жертви на домашното насилие, а вече и длъжности лица да бъдат принуждавани да напускат заради несправяне с работата по случаи с този вид насилие, а Рашидов да бъде третиран като свещен бик, вечно недосегаем за заслужено възмездие за системните му просташки изяви?

Оставка! Незабавно!

Иво Инджев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    39
    СелЮ
    Този първо да се изкъпе и тогИва да дава акъл, кой къде ще ходи
  • 4
    38
    Тикмеки
    Този помияр, Инджев още ли се появява в публичното пространство?
  • 4
    37
    Савова
    Иво инджев май ще се задави със собствената си отрова. Много е насъбрал.
  • 7
    36
    Уааааууу
    ТОЗИ ПМИЯР НЕ СМЕНИ ЛИ ЧЕТИРИ - ПЕТ ЖЕНИ ? УБАВЕЦ....ИМА МНЕНИЕ И КРИТЕРИИ ПО ЖЕНСКИТЕ ВЪПРОСИ
  • 7
    35
    Матотаупа
    Инджев, никога не си заслужавал нещо повече от едно голямо да ти е'ба майката.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари