Иво Христов: Всеки заблуден трябва да зъзне, да преживее режим на тока

2
Да чака митичните танкери, да се чуди кога и как да се къпе, как да зареди айфона си, че да пише статуси, допълва евродепутатът
Да чака митичните танкери, да се чуди кога и как да се къпе, как да зареди айфона си, че да пише статуси, допълва евродепутатът

Необичаен, дори шокиращ пост във Фейсбук пусна евродепутатът Иво Христов

Навремето той беше избран с гласовете на БСП, но отдавна не е в добри отношения с ръководството на партията.

Ето размислите на Христов за газовата криза:

"Трябва ли да се възстановят доставките от “Газпром”? Според мен не. Това би означавало да се изтрият вересиите на онези, които създадоха кризата. На посредниците-комисионери. В краткосрочен план това спасява зимата, за което служебният кабинет ще бъде демонизиран.

По-оздравително ще е всеки, и последният заблуден, да преживее режим на тока, да зъзне, да чака митичните танкери, да се чуди кога и как да се къпе, как да зареди айфона си, че да пише статуси.

Едва тогава ще изградим стаден имунитет срещу демагогията, която ни доведе дотук".

Корнелия Нинова: Има проблем с доставките на природен газ. Решението е незабавни преговори с „Газпром“

Мнението му отдолу беше подкрепено от хора като Нона Йотова. Други го попитаха дали ще е на същото мнение, ако газът не стигне и до Брюксел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Баща му не ни пускаше и в...
    Биография Иво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка Христова. Баща му е кадрови офицер във военното разузнаване РУМНО, а в момента, когато се ражда синът му Иво, той е на работа в Генералното консулство на НРБ в Истанбул като вицеконсул, отговарящ по културните въпроси. През декември 1984 г. Христо Христов е изпратен в Посолството на НРБ в Белгия като съветник по политическите въпроси. Така синът му завършва средното си образование в „Атене Роаял“ в Брюксел. Иво Христов завършва висше юридическо образование в Софийския университет „Св. Климент Охридски
  • 3
    3
    daskal
    Пундьо, аз добре помня режима на тока от средата на 80-те години. По същото време, когато насилваха българските турци да сменят имената си и ги прогониха от родината им. Помня тези безумия. Тогава се целувахме и прегръщахме със Съветския съюз - бяхме му нещо като 16-та република. А ти къде бе тогава, комунистическа курешко?
  • 6
    2
    Преди някой да пишат
    апокалиптичните си полюции , да декларират били ли са или и понастоящем са комуняги ! Второ , висшето им образование от къде е , от СССР или Русия е ? Като бъдем информирани за това , ние сами ще си направим и без такава интервенция оценката си .
  • 3
    1
    Drtt
    Абсолютни глупости е писал!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари