Иванчев и Николов водят с 14 минути джиповете на офроуд ралито в Русе

0

Екипажът Цветомир Иванчев/Ивайло Николов, управляващ Hyundai Santa Fe T1, успя да надвие конкуренцията в своя клас, като финишира в първия състезателен ден от офроуд ралито в Русе 14 минути преди останалите тандеми.

Това е добра разлика, която дуото успя да натрупа след 170-километровия етап и ще им даде добър аванс в съботния ден.

Днес Иванчев и Николов от Hyundai off-road racing team ще трябва да изминат най-голямото предизвикателство в състезанието, а именно 260-километровото трасе с изключително сложна и технична конфигурация. „Етапите са много кални, хлъзгави и трудни. Доволни сме от разликата във времената, която имаме с конкуренцията и ще стартираме съботния ден от добра позиция. Вчера успяхме да развием максимална скорост от 110 км/ч, защото бяхме предпазливи, но знаем, че автомобила може и повече”, коментира Цветомир Иванчев.

До този момент в ралито, Hyundai off-road racing team са лидери при джиповете и трети във временното генерално класиране при всички класове. След 260-километровия етап в събота, състезателите от последния кръг на Националния офроуд шампионат ще трябва да изминат и последните 110 километра в неделя, за да се определят шампионите на България във всички категории.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари