Ивана припадна на концерт

1
Поп фолк певицата изведнъж пуснала микрофона и се свлякла на пода
Поп фолк певицата изведнъж пуснала микрофона и се свлякла на пода

Фолк звездата Ивана е преживяла неприятен инцидент преди дни, научи в. "Таблоид" от нейни близки.

Тя била поканена като гост изпълнител на частно парти на голяма фирма в Бургас, но не успяла да изкара участието си докрай, защото колабирала пред погледите на смаяните гости.

Хитовата певица се строполила на сцената, а няколко души се втурнали да я свестяват, плискайки студена вода в лицето й. "Както си пееше, изведнъж пусна микрофона и се свлече на пода. Притеснихме се много, две момчета веднага й се притекоха на помощ. Слава богу, за няколко минути дойде в съзнание", разказват свидетели на тревожния инцидент.

Според запознати Ивана гладувала целия ден преди въпросното мероприятие, в резултат на което кръвното й паднало рязко и това довело до припадък. Напоследък фолк дивата била много ангажирана с работа и не й оставало никакво време да се храни пълноценно. Изпълнителката видимо е отслабнала, но пък с нейния натоварен график това се отразявало зле на здравето й.

След като изгубила съзнание на сцената, тя се зарекла, че вече ще си обръща повече внимание. Ивана се консултирала и с лекар, който й препоръчал да приема витамини и да си почива.

Източник: Таблоид
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари