Иван Звездев се радва на внучето

0
Дядо Иван и малкият Тервел изглеждат много щастливи
Дядо Иван и малкият Тервел изглеждат много щастливи

Дядо Иван и малкият Тервел изглеждат много щастливи

47-годишният кулинарен гуру Иван Звездев сподели чудесната новина на социалните мрежи, след като на 3 януари 2023 г. стана дядо на малкия Тервел. На чаровната снимка Иван и внучето са с шапки и изглеждат много щастливи.

Даниела, гримьор и дъщеря на Иван, е майката на малкия Тервел, който е първото ѝ дете. Звездев има още две деца, Димитър и Иван, които също обичат да готвят. Готвачът споделя, че най-много е изненадван от баницата, която прави неговият по-малък син.

"Бон Апети", кулинарното предаване на българската телевизия bTV, излъчва първия си епизод на 16 април 2001 година. Забележителен факт е, че в началото липсвал сифон на мивката, което изисквало използването на кофа за изтичане на отпадъците. Звездев разкри това в едно от своите интервюта за "Тази събота и неделя".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари