Иван Таков е новият председател на БСП - София

0
Социалистите избраха Иван Таков с мнозинство от 157 гласа
Социалистите избраха Иван Таков с мнозинство от 157 гласа

Социалистите избраха Иван Таков с мнозинство от 157 гласа

БСП проведе заседание за избор на председател на Градския съвет, след наложеното наказание на предишния председател Калоян Паргов.

Изказаха се призиви за обединение около политики и действия, които да изведат БСП - София на призваното ѝ място, което ѝ се полага във връзка с предстоящите местни избори.

От районните организации бяха предложени 22 кандидатури. Социалистите избраха Иван Таков за председател на Градския съвет на БСП - София с мнозинство от 157 гласа.

С избора на новия председател се изрази и надежда за повишаване на ефективността и на групата общински съветници, където също предстои смяна на председателя. Беше поета инициатива и за подготовка на предстоящите местни избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Рот фронт!
    Този "Таков" дали е представител от фамилията на члена на Политбюро на БКП Пеко Таков или е съвпадение на имената?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари