Иван Шишков смени началника на ДНСК

0
Не е ясно какви са причините служебният министър да побърза да уволни инж. Лиляна Петрова
Не е ясно какви са причините служебният министър да побърза да уволни инж. Лиляна Петрова

Ключовата Дирекция за национален строителен контрол има нов ръководител

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков е освободил инж. Лиляна Петрова и е назначил за временен началник на ДНСК арх. Деляна Панайотова. Не е ясно какви са причините служебният министър да побърза да уволни инж. Петрова и да повери строителния контрол на архитект Панайотова.

Лиляна Петрова пое дирекцията  на 31 декември 2021. Тогава тя замени арх. Влади Калинов, който бе отстранен от бившия регионален министър Гроздан Караджов, припомни вестник СЕГА

МРРБ представя новата ръководителка на ДНСК така:

Деляна Панайотова е завършила  Университета по архитектура, строителство и геодезия през 2003 г. Има почти 20-годишен стаж в сферата на инвестиционното проектиране в строителството, притежава и значителен опит в администрацията. Работила е в Направление „Архитектура и градоустройство“ към Столична община. Била е главен архитект в община Хасково. Заемала е и длъжността началник на РДНСК Хасково и заместник-началник на ДНСК.

Тази сутрин министър Шишков каза, че е възможно да смени и ръководството на Агенция "Пътна инфраструктура". 

Очевидно служебният кабинет е решен покрай основната си задача - организация на изборите,  да "изчегърта" от администрацията  важните ръководители, назначени от правителството "Петков". 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари