Иван Савов: Мартин Божанов се е чувствал над закона, не е имал никакви страхове

0
По думите на криминалиста около 1 час тялото на Мартин Божанов - Нотариуса е лежало безжизнено
По думите на криминалиста около 1 час тялото на Мартин Божанов - Нотариуса е лежало безжизнено Снимка: БНТ

По думите на криминалиста около 1 час тялото на Мартин Божанов - Нотариуса е лежало безжизнено

Както преди години мой познат, който беше депутат в Народното събрание ми каза: "Ако искаш нещо да се замете, направи комисия в парламента". От миналото на Нотариуса стана ясно, че твърдението на премиера Денков, че е бил с чисто досие в МВР, не е вярно. Години наред е имал сериозен достъп до най-специализираните звена в МВР. Всичко мирише на много сериозно преплитане на интересите между въпросното лице и неговата организирана престъпна група, и високопоставени държавни лица, включително и известни личности. Това коментира криминалистът Иван Савов.

"Подозирам, че подобни търговци на влияние няма само в столицата. Има и регионални изпълнители. Държавата да вземе да разплете случая", призова Савов.

По думите му около 1 час тялото на Мартин Божанов - Нотариуса е лежало безжизнено и не е ясно какво точно се е случвало през това време, като не изключи варианта, че е възможно някой да се е опитал да прикрие уликите.

Според Савов в правосъдната система има и немалко магистрати и служители, които са съвестни хора, но да си нормален там е изключение.

"Чувствал се е над закона, дори си е сменил ЕГН-то, не е имал никакви страхове. Цялата правоохранителна и правораздавателна система на България дължи сериозно обяснение", каза Савов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той отбеляза, че народните представители имат много възможности - могат да изслушат и привикат всякакви личности, включително бившия главен прокурор, както и настоящия.

"Масово българинът не вярва на политиците си. Ако искат да докажат че не са това, което всички си мислим, трябва поне това да направят", добави криминалистът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари