Иван Портних: Правителствата на „Промените” спряха промените във Варна

0
Това заяви кандидатът за нов мандат на кметския пост във Варна
Това заяви кандидатът за нов мандат на кметския пост във Варна Видео: NOVA

Това заяви кандидатът за нов мандат на кметския пост във Варна

"Основният ни опонент на изборите, са лъжите. Правителствата на „Промените” спряха промените във Варна”. Това заяви кандидатът за нов мандат на кметския пост във Варна Иван Портних в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA.

Той спомена ремонта на Аспаруховия мост, изграждането на бул. „Цар Освободител”, новата индустриална зона, новата математическа гимназия, нови спортни зали. „Да, проблеми има. Но ние не чуваме решения, чуваме само критика”, каза Портних.

Сегашният кмет каза, че не е представен отчет на събраните средства за украинските бежанци.

За рибарското селище в „Аспарухово” той обясни, че то е минало абсолютно всички възможни проверки, а в същото време за него е сезирана ОЛАФ (Европейската служба за борба с измамите). „Непосредствено преди изборите се повдига темата, за вещо лице се избира активист на ДБ, който е бил номиниран за кмет на предните избори и е изказвал позицията си за този проект, още преди да започне”, каза Иван Портних.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    ...
    Про тимаджийска отрепка. Накукушинил таз ризка, пълен палячо. Поне търси данък от проститутките по Варненчик дето го наводняват след 22 часа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари