Иван Лечев: Губил съм много близки приятели заради зависимости

3
Те вече не са между нас, призна музикантът
Те вече не са между нас, призна музикантът

"Когато чуя да се говори за зависимост, първото нещо, което ми идва на ума, е хора, които познавам и не са вече между нас. Случвало ми се е да изгубя близки приятели".

Това заяви музикантът Иван Лечев при гостуването си в рубриката "Не/зависимите" в предаването "Преди обед" по bTV.

"Обзема ме едно много неприятно чувство на безпомощност, тъй като не съм могъл да помогна. Един от най-добрите ми приятели, даже му бях кум, много неща ни свързваха, но в един момент се оказа, че страшно много неща ни разделят. В един момент се оказа, че той всъщност изобщо не чува какво му се говори. Чуваше някакъв свой си глас, който като че ли го дърпаше за краката", обясни той.

"Аз самият съм се поддавал на любопитство 1-2 пъти в живота ми. Единият път завърши катастрофално и аз за себе си тотално съм си забранил опиати. Иначе по отношение на алкохола аз обичам две неща - хубаво вино и хубаво уиски. Завършил съм сомелиерство. Далеч съм да бъда "света вода ненапита". Въпросът е човек да има контрол на количеството най-вече. Имам следното правило - когато започне да се увеличава количеството, идва един момент, в който аз казвам "стига" и не кусвам дори боза", разкрива Лечев.

Той признава, че е спрял цигарите преди 30 години. "Единственият наркотик, който си позволявам, е кафето. Опитах, но реших, че няма да мога да го спра. Имам шест кафе машини, а една-две от тях си ги нося навсякъде, където пътувам. Това си е зависимост, знам", добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    daskal
    До 1 - Станко, и какво е можел да направи Иван? Какво, ако му е пукало или не му е пукало? Ти имаш ли представа какво е наркоман? Не ти пожелавам да си имаш каквато и да работа с такова нещо. Говоря за погубените бедни наркомани, не за баровците, които шмъркат скъпи неща.
  • 6
    1
    Станко
    Иваней, стига с тая куртоазия. Ако са ти били близки - нямало е да НЕ ти пука за тях... На един приятел се помага със всички сили и средства. Ама ти си страхливец - така че не се прави на приятел на подобни загубени души!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари