Иван Хиновски: Западна Европа е в икономическа клопка на "Газпром"

0
Според него Европа няма правилен ход срещу Русия
Според него Европа няма правилен ход срещу Русия Снимка: БГНЕС

Според него Европа няма правилен ход срещу Русия

"Вие медиите пропускате нещо много важно. Западна Европа е в икономическа клопка на "Газпром". Това заяви енергийният експерт и бивш депутат на "Има такъв народ" Иван Хиновски в ефира на NOVA

"Газпром" придоби най-голямото газово хранилище в Германия през 2015 година. Те имат оръжие да манипулират цените. Той генерира дефицит. Това е манипулация, отговор на санкциите", коментира Хиновски.

Според него отговор на това няма и енергийната политика водена в Европа е грешна "от много години".

"От 2013 година Западна Европа говори на диверсификация на доставките. Нищо не е направила. Тя продаде най-голямото хранилище на "Газпром". Това е оръжие, с което ще се манипулират цените", смята бившият депутат.

Той смята, че по този начин Русия може да си компенсира загубите от санкциите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    АЗ
    Иван Хиновски е най-корумпираната личност в българската енергетика, пряко свързан със СССР и след това с Русия. Кажете ни сега защо точно него го интервюирахте? Дадеш ли му достатъчно парички всичко ще каже така, ккато ти го искаш.
  • 1
    1
    Galimil
    Това беше целта на великите сили! Тези които не са го разбрали сега ще го разберат бързо, бързо!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари