Иван Гешев: Ще коментирам, когато Рашков каже нещо вярно

0
„Препоръчвам на хората, които коментират темата, да прочетат Конституцията и НПК”, заяви Гешев. Той изрази увереност, че Рашков е прочел двата нормативни акта
„Препоръчвам на хората, които коментират темата, да прочетат Конституцията и НПК”, заяви Гешев. Той изрази увереност, че Рашков е прочел двата нормативни акта Видео: NOVA

Главният прокурор Иван Гешев отдава коментари на вътрешния министър Бойко Рашков от последните дни, по повод водени разследвания, на политически цели

Преди началото на заседанието на ВСС обвинител номер едно посочи още, че когато Рашков каже нещо вярно, тогава ще го коментира, предаде NOVA

„Препоръчвам на хората, които коментират темата, да прочетат Конституцията и НПК”, заяви Гешев. Той изрази увереност, че Рашков е прочел двата нормативни акта.

На заседанието на ВСС беше докладван указът на държавния глава, с който за председател на ВКС беше назначена Галина Захарова. Тя поема ръководството на върховния съд от 10 февруари, когато изтича мандатът на сегашния председател Лозан Панов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Мхм
    Най-некадърният премиер вече си отиде, време е най-некадърната кметица на София и най-некадърният главен прокурор да го последват.
  • -2
    4
    Ха ха ха
    Мечтайте си, до някой и друг месец "Продължаваме подмяната" с глупостите, които вършат ще са в канала и пак ще се ходи на избори. А Гешев ще си вземе пуканки и ще гледа сеир. А пък на бай Христо, няма да му се изпълни детската мечта да стане главен прокурор.
  • 4
    3
    Менделай
    Този го чака нерадостната съдба на професор Мишо Константинов - да обикаля цяла София да си купи хляб понеже в магазините в Лозенец не искат да го обслужват.
  • 6
    2
    Русе
    Този каскет е колкото прост, толкова и нагъл. Ще се радвам да го видя на точното му място !
  • 5
    1
    Аха
    В затвора ще имаш много време да коментираш.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари