Иван Гешев: Обявявам война на престъпността

0
Ще направя възможното и невъзможното, за да бъде постигната справедливост
Ще направя възможното и невъзможното, за да бъде постигната справедливост Снимка: БГНЕС / Архив

Ще направя възможното и невъзможното, за да бъде постигната справедливост

"Аз ще направя възможното и невъзможното, за да бъде постигната справедливост. Високо оценявам подкрепата на гражданите на град Шумен в усилията на всички, които искат да решат проблема с престъпността. Само нашите общи усилия - на правоохранителните органи, на институциите, на гражданите и на гражданското общество, могат да доведат до резултата, който очакваме - справедливост и да не убиват и дрогирани нашите деца и близки. Обявявам война на престъпността". Това заяви главният прокурор Иван Гешев по време на среща с гражданите от Община Шумен, предаде БГНЕС.

Гешев каза, че е на страната на гражданите. Прокуратурата е на ваша страна и ще направим всичко, което е необходимо, за да има справедливост за всеки отделен български гражданин”, каза той. Главният прокурор съобщи, че вече ще се провеждат регулярни срещи между прокурорите и гражданите на всеки град и ще се направи всичко възможно да бъдат решени дори и най-дребните проблеми, които може да реши българската прокуратура.

“Проблемите са последствия от сериозни причини, надявам се с общи усилия - моите, на институциите и на гражданското общество да решим причините”, отбеляза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    123
    Шепа амфетамини, торба тютюн, половин кило трева и недорасли брадясали чекиджии с жълто под мишниците. Това е нашата престъпност. И, МВР трябва да обяви войната а не прокурватурата. Вие без МВР и съдът сте просто господа никаквици, на които плащаме съдебните грешки в милиони. Нищо друго не сте.
  • 4
    2
    Ruse
    Чак сега ли се сети 🤪
  • 1
    1
    daskal
    Фондация "америка срещу България" как да не е извън морала?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари