Иван Гешев награди двама разследващи полицаи от Русе

0
Представителите на ОДМВР – Русе са наградени за проявен висок професионализъм и доказан принос за работата на прокуратурата на Република България
Представителите на ОДМВР – Русе са наградени за проявен висок професионализъм и доказан принос за работата на прокуратурата на Република България Снимка: Dunavmost / Архив

Представителите на ОДМВР – Русе са наградени за проявен висок професионализъм и доказан принос за работата на прокуратурата на Република България

С грамоти от Главния прокурор на Република България са наградени двама разследващи полицаи от ОДМВР – Русе.

Това са Иво Георгиев, началник на отдел „Разследване“ в областната дирекция и Добрин Харалампиев, главен разследващ полицай в същия отдел. Те са удостоени с „Отличие „Служебна благодарност“ за проявен висок професионализъм и отлично изпълнение на служебните задължения при провеждането на разследването по досъдебно производство № 171/2022 на Окръжна прокуратураРусе и доказан принос за работата на прокуратурата на Република България.“

Става въпрос за разследване във връзка с извършено жестоко убийство на жена от Русе през януари тази година.

Представителите на ОДМВР – Русе получиха отличията си лично от главния прокурор Иван Гешев на церемония, провела се вчера в София.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    сассс
    Вече подкрепям гешеф да разследва русофоб румен радеф! Русофоб румен радеф продължава да нарушава Конституцията на България! Трябваше да наложи вето, но не, той се изявява като конституционалист и говори небивалици! Но вече е видно, че русофоб румен радеф вече е в коалицията с "шарлатаните"!
  • 3
    4
    Дамянов
    Познавам лично Иво Георгиев. За мен е голям професионалист и най-вече човек. Всичко което сте написали за него са пълни глупости. Окръжният също е най-добрият прокурор, който Прокуратура в Русе е виждала и няма да има кой да го замести след изтичане на мандата му…жалко. За доктора по-добре нищо да не пиша😉
  • 3
    3
    Мириам
    Гешев за пореден път доказва колко некадърен прокурор е! Да наградиш полицай с подчертано психични проблеми, асоциален тип, нагъл лъжец, кариерист и насилник, не е прецедент в тая територия! Гешев, Гешев, наистина нищо не става от теб!!!
  • 8
    2
    БОЦко
    Чела, недочела, помислих си, че г-н Главният прокурор наградил двама Русенски прокурори, които са разследвали молбата ни за устанвяване на виновните за пропадането на улицата ни, "Николаевска" заедно с къщите на завоя на 5 март 2009 година. Тогава мама от стреса си загуби зрението, защото отключила глаукома. Оказа се, че молбата, която подготвих с преснимане на документите, вкл. молбите, на които никой от управляващите не отговори, а подписаха всички от притежаващите имот със земя, наемателите на "Вкусно" и закупилите от сградата на номер 18 по парче сграда без земя, май не са подали молбата. А платихме на адвоката Стефан Стефанов, приближен на бившата милиционерка и наемателка на "Вкусно" Таня. Ходих да питам в прокуратурата какво става с молбата ни, но ми отговориха, че не правят проверки без входящ номер. Чак тогава усетих, че съм изиграна от обиграните ГЕРБ-кадри. Ех, Г-н Гавен прокурор, разбрах чии са кадрите на ГЕРБ, все бивши милиционери и настоящи депурати. Хайде, със здраве, пийте и яжте на мой гръб, както бяхте и още сте свикнали.
  • 9
    1
    Каракольо
    "отлично изпълнение на служебни нареждания". Иво Георгиев е комисар. Гадно джудже, което не става от бюрото си. Как се "разследва" залепен за там не е ясно на никого. Но да излезеш много виновен и страшен за обществото със нула преки доказателства е всъщност голямият му професионален талант. Да превръща махленски клюки в железни доказателства, без да мърда от бюрото. Щом Гешов го награждава, значи мафията не е разклатена и на милиметър. Честито Иво, ама и с двеста награди голям няма да станеш, хората нито са прости нито са слепи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари