Иван Гешев: Готов съм да си довърша мандата в името на народа

0
Връщаме се в мутренските години, заяви главният прокурор относно информацията за убийството на Къро
Връщаме се в мутренските години, заяви главният прокурор относно информацията за убийството на Къро Снимка: БГНЕС

Връщаме се в мутренските години, заяви главният прокурор относно информацията за убийството на Къро

"Готов съм да си довърша мандата в името на българските граждани и на народа", заяви пред журналисти в парламента главният прокурор Иван Гешев на въпрос дали е готов да се раздели с поста си, информира БТА.

По-рано днес Висшият съдебен съвет откри процедура по предсрочно прекратяване на мандата на главния прокурор. "За" гласуваха 14 от членовете на ВСС, четирима бяха "против". Иван Гешев не участва в гласуването.

На въпрос дали вижда връзка с взрива до автомобила му на 1 май и днешната информация в някои медии за убийство на Красимир Каменов-Къро и семейството му в Кейптаун, посочи: "Мисля, че бях категоричен още преди две години, че това, което се случва и се прави с българската прокуратура и съдебна власт, ще доведе и е довело до бум на престъпността и се връщаме в мутренските години."

След края на днешното пленарно заседание има насрочена заседание на правната комисия в парламента, на което ще бъдат обсъдени на второ четене промените в НПК, свързани с механизма за разследване на главния прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Бай хуй
    Най мразим прости съвеЦки милиционери, дето се правАт на магистрати.
  • 2
    1
    реалист
    Какъв народ, к,,ви 5 лева...малко късно се сети за народа си...ами..той не те иска..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари