Иван Гешев е в Ню Йорк

2
Това става ясно от снимка в Туитър
Това става ясно от снимка в Туитър Снимка: Туитър

Това става ясно от снимка в Туитър

Продължава мълчанието на главния прокурор Иван Гешев по темата с взрива, който избухна край колата му на 1 май по пътя София-Самоков и вдигна на крак цялата държава.

Продължава и международната му активност, предава Euronews Bulgaria. Първият обвинител замина на работно посещение в Истанбул два дни след инцидента, определен единодушно от колегите му като „атентат“, „тероризъм“ и „опит за убийство“. Там той взе участие в семинар, посветен на борбата с киберпрестъпността.

От снимка в Twitter вчера пък става ясно, че понастоящем Гешев е в Америка. Фотографията, която той публикува вчера, е пред сградата на българското консулство в Ню Йорк. Главният прокурор е придружен от Владимир Николов - също обвинител и член на Висшия съдебен съвет.

"Честит Ден на българската армия! Нека носим храбростта на дедите ни, загинали за Родината, за да възстановим загубеното достойнство и да пребъде България!", пожела вчера на българите главният прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Макс
    Тази снимка много прилича на евтин и зле направен фото монтаж.Първо,голата глава на Гешев е осветена от дясно а на човека до него не е.Освен това слънцето грее от ляво ,тоест трябва лявата част на тялото да е осветена и телата нямат сенки.Абе много прилича на монтаж,не знам.....
  • 2
    1
    Нека позная:
    В щатите е за да му набият обръчите и да му налеят от мутро-атлантическите ценности.....То хубаво че лиже, 'ма нека му покажат как!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари