Иван Демерджиев: Вместо солидарност, получаваме дискриминация от Европа!

2
Цената за членството ни в Шенген, не може да бъде достойнството на българските полицаи!, заяви министър Демерджиев
Цената за членството ни в Шенген, не може да бъде достойнството на българските полицаи!, заяви министър Демерджиев Снимка: БГНЕС

От МВР публикуваха позицията на заместник-министър председателя по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев относно темата за сигурността на българските граници:

"Република България е пълноправен член на Европейския съюз, който полага изключителни усилия, за да гарантира сигурността на партньорите си. Българските сили за сигурност всеки ден с телата си пазят спокойствието на всички европейски граждани, в това число и нидерландските, на най-тежката сухопътна външна граница на Европейския съюз, въпреки засиления миграционен натиск – 4 пъти по-висок от миналогодишния.

Трима наши гранични полицаи загубиха живота си, за да запазят сигурността на Съюза. Изключително обидни са внушенията, че срещу 50 евро може да се премине границата. Усилията ни не заслужават пренебрежение! Усилията ни не заслужават обиди! Сведохме до минимум вторичната миграция към Централна и Западна Европа, плащайки висока цена.

През последните месеци страната ни положи изключителни усилия, за да отговори на всички изисквания на европейските ни партньори. Страната ни успешно премина през две последователни проверки под ръководството на Европейската комисия. И двете приключиха с доклади, които категорично посочват, че страната ни отговаря на всички изисквания на Шенгенското законодателство.

В замяна, вместо европейска солидарност, получаваме пренебрежение и дискриминация. Цената за членството ни в Шенген, не може да бъде достойнството на българските полицаи! Не сме готови да платим такава цена!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    123
    Дерми, те нашите полицаи нямат никакво достойнство от ноща в която свалихте бай Тошо. Преди това можеха да те гръмнат а след този ден вече не можеха. Едно ченге което няма право да стреля и не стреля по хора извън контрол и заплаха не е никакво ченге а униформа на държавна ясла. Точка. Браво Холандия !
  • 7
    1
    Корумпетата в бегетовицата...
    А ти какво искаш да получаваш бе, смешник? Държава от пропаднали аборигени, в която населението постоянно връща на власт един и същ корумпиран партиен функционер, който наскоро беше спипан по гол гъ3 с презервативи, пищов и с огромно количество недекларирана валута с неустановен произход, такава държава от примитива няма място при белите хора в клуба на богатите...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари