Иван Белчев: За Община Русе са заделени до 50 милиона лева за 2024

0
Депутатът от ПП-ДБ коментира бюджета, предвиден за Русе
Депутатът от ПП-ДБ коментира бюджета, предвиден за Русе Снимка: Facebook

Депутатът от ПП-ДБ коментира бюджета, предвиден за Русе

За Русе са заделени 50 милиона лева за 2024 г., като проектите могат да бъдат реализирани в срок от близо 3 години, съобщи депутатът Иван Белчев във Фейсбук.

"Като народен представител бих могъл да внеса поправки в бюджета към средата на декември, за да може община Русе да получи максималното полагащо й се финансиране, защото в момента виждам само 4 проекта на стойност около 6 милиона лв. Друг срок за поправки е до март 2024 г., но предпочитам да направим промените сега, защото бъдещето никога не е сигурно. Ще работя с представители на общината и политическите сили в Русе, за да намерим най-добрите предложения за региона ни. Вашите идеи също ще бъдат чути, пишете ми или оставете коментар", призова Белчев.

Проектите на община Русе са за реконструкция на художествената галерия (3,6 мил. лв) и за енергийна ефективност за сградата за административно обслужване (1,2 мил лв) , на спортен комплекс Ялта 780 хил. лв) и Локомотив (400 хил. лв).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Оффф
    Пак ли бе, ама стига вече с твоята псевдоактивност, защото омръзна на хората с много говорене без реални резултати.
  • 3
    4
    Фелдшера
    Пълни глупости от депутата Белчев! За общините от категория 1 максимумът на средствата е 16 млн лв. Разписано е ясно в закона. Има предложение лимитът да се вдигне до 50, но то още не е прието от НС. Поредният популистки ход на ППДБ, които, може би, знаят как стоят нещата в момента, но разчитат, че средностатистическият русенец не е запознат.
  • -3
    3
    Alèx
    Поредното ЧАДО с фамилия от ДС! Преход имало? Да бе и къде! ПП ДБ= СДС и БКП!
  • -5
    2
    Анонимен
    Белчев, достоен русенски народен представител, загрижен за Русе!
  • 12
    1
    Бенедикт
    От всички назначени кадри в Община Русе, това ли се получи? 6 милиона от 50. Селски бездарници. Толкова ли няма кой да напише за проект. Срамота
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари