Иван Белчев: Осъждам агресията в протеста спрямо служителите на МВР

3

Границите на търпение са преминати както от протестиращите, така и от полицията

Когато обявения за мирен протест се превърне в бойна сцена, е ясно, че границите на търпение са преминати както от протестиращите, така и от полицията.

Осъждам агресията, проявена от провокатори в протеста спрямо служителите на МВР. В същото време, призовавам за отговорност при използването на сила от страна на полицията, особено когато това надвишава необходимото за поддържане на реда.

С очите си видях какво е хвърляно по органите на реда, изпочупените автомобили и подпаления бус, но те не са дело на всички протестиращи, а на вандали и провокатори. Част от тях са хванати и вместо веднага да са задържани, са били първо пребити от униформени. Свидетелски разкази и видеоматериали говорят за това.

Призовавам МВР да проведе незабавна проверка на случаите на насилие над протестиращи и да накаже отговорните за неправомерните действия. Очаквам адекватна реакция от Министъра на вътрешните работи Калин Стоянов.

Протестът е изразил волята на футболните фенове. Ред е на БФС да вземе правилното решение.

Иван Белчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    ...
    Ти жив ли си майка ти да еба ? Корупцията доведе до това положение. Корупцията от която и ти си част.
  • 0
    6
    Тоз дрисльо ИБ
    ...е време да ходи в казарма.Пикльо.Такава казарма в момента в Сърбия,Русия,Украйна,Турция.ИБ по добре да мълчи.Ще ожълти гащите.Оценки не може да дава.Има право да бърше сополи и да спи в тоалетната на поделението.
  • 1
    5
    Кзлето
    Педераст!
  • 4
    4
    daskal
    Иван Белчев е едно хитро пишлеме, което се появи отникъде (буквално отникъде!) и само за 4-5 години влезе в парламента. Лошото е, че оттук-нататък той друго няма да прави - ще остане под някаква форма във властта, за да се облагодетелства. Той за друго и не става.
  • 11
    3
    Бай Чеп
    Човека е протестър, но само докато се намърда във властта! После счита, че всички протести са необосновани!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари