Ивайло Мирчев: Всеки политик трябва бъде питан дали познава Нотариуса

1
Този дребен селски тарикат не е действал просто сам, категоричен е депутатът от ПП-ДБ
Този дребен селски тарикат не е действал просто сам, категоричен е депутатът от ПП-ДБ Снимка: БНТ

Този дребен селски тарикат не е действал просто сам, категоричен е депутатът от ПП-ДБ

"Важното е тази комисия в НС не просто да посочи две, три имена на магистрати, да изгорят един, двама следователи. Сега е време за смели ходове. Нека магистратите да излязат и да кажат какво знаят - дали са били заплашвани". Това заяви Ивайло Мирчев - депутат от ПГ "Продължаваме промяната - Демократична България",цитиран от БНТ.

"През годините доста сме развявали флагчето, че има проблеми в съдебната система. За съжаление късно беше чуто", отбеляза депутатът.

За случая с Нотариуса Мирчев беше категоричен, че "трябва да се стигне до политическото ниво на влияние".

"Ние не трябва да имаме никакво съмнение, че този дребен селски тарикат не е действал просто сам", категоричен е той.

Той посъветва медиите, когато пред тях застане някой политик, на първо място да бъде питан дали познава Нотариуса.

Ивайло Мирчев е категоричен, че страната ни може да помогне много на Украйна, но това се бави заради по-бавната работа на администрацията на Министерство на отбраната.

"Доста ясни са молбите на Украйна и резултатът в Авдеевка е от това, че Украйна няма достатъчно въоръжения в момента заради това, че от октомври практически САЩ не подпомагат Украйна", каза той.

"България може да помогне, но това не се случва с необходимото темпо и се надявам това да се подобри".

"Ще искаме изслушване и отчет на Министерство на отбраната в НС за това какво е направено по отношение на военно-техническата помощ за Украйна".

"Решението за бронетранспортьорите го гласувахме преди близо три месеца вече, но за три месеца ние не можем да превозим стотина бронетранспортьора от София до Русе.

"Не е липса на средства. Тук не става въпрос за късане на нишка, а да работи доста по-оптимално администрацията на Министерство на отбраната. Очевидно има проблем и този проблем ще бъде решен. Ротацията няма нищо общо с това да бъдат пренесени стотина бронетранспортьора", посочи депутатът.

За Русия Ивайло Мирчев каза, че има разлики между нея и България.

"Имаме една много голяма разлика с Русия. Русия в момента воюва не за земи и територии, а за правото си да живее в миналото и правото на Путин да запази властта си. Всички хора, които искат Русия да се промени биват отстранявани."

"Не трябва да си мислим, че изведнъж Русия ще стане демократична държава вследствие на войната. Ние трябва да свикнем, че Русия е опасност и съжалявам, че в България все още има хора, които да посрещнат Путин с хляб и сол, без да осъзнават за какъв диктатор става въпрос."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    8
    РуZZшлямска ковра
    И аз искам да ме клецят маи руZZшлямски курчики, ама они очен малъйш, как 2 сантиметрав! Я хачу очен балшой натовский чем меня зачепется! Я толька люблю очен агромнаи ФАЩкии негрята да ма порят ! Слава РуZZшлямия!
  • 0
    7
    оставете го
    Чукча писател, не читател! Нека весели тука! Такива като него, изказващи се от последна инстанция, са най смешни!
  • 0
    6
    до 5
    А ти какво правиш тук, бе путьо? Защо не си някъде, където ще ти е по мярка. Баси болшевика нещастен!
  • -5
    5
    Писател
    "един от най уважаваните и предпочитани сайтове,"Дунавпрост" Бахти жалките кумуноиди сте дето серете тука и по други кумунярски сайтове в коментарите! Сибир за вас, боклуци безродни! Предатели на Апостола и подлоги на РуZZнация! Пууу!!!
  • 2
    4
    Читател
    Фернандел, направи си труда да прочетеш мнението на читателите на един от най уважаваните и предпочитани сайтове,"Дунав Мост".Те си спомнят,как ти като 120 килограмов екземпляр, се търкаляше в баластрата пред Догановото имение "Росенец",гледайки към камерите,за да те отразят,с което да баламосаш неориентираните мои сънародници,които пратиха теб и твоя сподвижник в НС.От къде идва тази твоя ненавист към един друг славянски народ,с който се уважавахме преди 34 години!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари