Емил Соколов: Не става въпрос за партии и лидери, битката е за душата на България

0
Радев, Борисов и Доган представляват различни задкулисни интересни, но общото между тях е, че всички служат на Русия
Радев, Борисов и Доган представляват различни задкулисни интересни, но общото между тях е, че всички служат на Русия Снимка: Фейсбук

Миналата година Радев беше в конфликт с ДПС. Това беше конфликт между различните групировки на ДС

 Под шапката на борба с корупцията и свалянето на Борисов Радев работеше за това да защити интересите на хората, които стоят зад него. За гражданите това беше полезно единствено до толкова, че Борисов най-сетне беше свален. ГЕРБ се окопаваше във властта в продължение на години и това трябваше да спре.

Войната в Украйна обаче промени ситуацията, защото започна геополитическо пренареждане в цяла Европа. Различните групировки на ДС и БКП видяха, че могат да изгубят контрол над България. Да, Радев, Борисов и Доган представляват различни задкулисни интересни, но общото между тях е, че всички служат на Русия. Когато се почувстваха застрашени, те се обединиха и предприеха общи действия, за да си върнат контрола над управлението на страната.

Войната между Радев и ГЕРБ и ДПС за контрол над различните сфери на влияние завърши в съюз между тях. Няма значение, че не се харесват, защото общата им цел е зададена отвън. Този съюз цели само едно - да продължи да държи България в руската орбита чрез контрол над енергетиката, службите и общите политически и икономически процеси в страната. Оста Радев-Борисов-Доган ще опита да разруши всяка промяна, която застрашава руските интереси.

Служебното правителство е еманация на този пълзящ преврат, който цели да подмени цивилизационният ни и да гарантира на Русия водеща позиция във всяка сфера. Тук не става въпрос за партии и лидери, битката е за душата на България

Емил Соколов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари