Ивайло Мирчев: Няма нищо срамно в изтеклия запис

2
Призовавам всички да гледат целия запис, който е с идеално качество и е на страницата на ДБ, заяви Мирчев
Призовавам всички да гледат целия запис, който е с идеално качество и е на страницата на ДБ, заяви Мирчев Видео: NOVA

„Демократична България” не е провалила преговорите за нов кабинет, а от доста време се опитва да прояви разум и страната да има управление.

Това заяви в студиото на „Събуди се” по NOVA депутатът от ДБ Ивайло Мирчев.

Той коментира и скандала с изтеклия запис от закритото заседание на парламентарната група на партията. ”Ние бяхме информативно на срещата с Корнелия Нинова. Информативно . Това сме го заявили публично. Това е регулярна среща на парламентарната група и няма нищо скандално. Всичко, казано в този запис – ние сме го заявявали публично”.

По думите на Мирчев ДБ е отишло на срещата с БСП – не за да преговарят, а да чуят дали са успели да се разберат ПП и ИТН.Христо Иванов каза точно това. ДБ няма да влиза в тези преговори преди ПП и ИТН да постигнат съгласие. Точно това сме казали публично. Призовавам всички да гледат целия запис, който е с идеално качество и е на страницата на ДБ. На записа има един български държавник, който говори точно като визионер и държавник и няма нищо срамно и скандално в това, което казва”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    'юю
    Нека да се каже истината - тази (не)демократична България е проект на цру на сащ и обслужва интересите на сащ, англия и франция! Водачите на тази "партия" са агенти/шпиони на тези 3 държави, получават $$ от нпо-тата на цру на сащ чрез чадъра им в България - "америка за България"! Правилното име на фондацията трябва да е "америка срещу България"! ифайло мирчефци и ристюфци са предатели на интересите на България, както и банкянският тулуп! Тези подчовеци нямат родина, имат изгода и обслужват сащ, англия и франция! Тези предатели скоро ще обяват война на Русия! Това е истината! Като агенти/шпиони на други държави - прокарват чужди интереси, а след срещите им с посланиците на тези държави - пак изпълняват тяхни нареждания срещу над 4000 лева, както посочи лена! Всички тези лица са българофоби/русофоби!
  • 3
    2
    Таман
    Срам сте за народа и най-вече показахте, че нищо комунистическо не ви е чуждо. Аут сте интриганти и другари на БСП.
  • 2
    1
    slkiu
    Агенти/шпиони ристюфци, ифайло мирчефци и атанасофци, напуснете партията! Това е волята на народа!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари