Ивайло Мирчев: Лукойл най-накрая плати данъците си

0
Това се случва за пръв от 2007 година насам, заяви депутатът
Това се случва за пръв от 2007 година насам, заяви депутатът

Рафинерията Лукойл е платила корпоративен данък

Това се случва за пръв от 2007 година насам, заяви депутатът Ивайло Мирчев в страницата си във Фейсбук. Ето какво обяви той. 

"За първи път от 2007 г. Лукойл е платил корпоративен данък. За 2021 г. рафинерията има 75 млн. лв. печалба преди данъци.

За справка - само за месец разликата в цената на сорт "Уралс" е над 200 млн. лв. Т.е. всеки месец всички ние, които зареждаме гориво подаряваме на Лукойл 200 млн. лв. Всеки месец Литаско (дъщерна компания на руския Лукойл) прибира над 200 млн. лв. взети от българските потребители.

Точно по тази причина искаме държавата да поеме оперативен контрол над рафинерията и да се спре с обслужването на руските интереси".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    До 2
    Ганьо искам да ходиш бос и гол и зимата да мръзнеш защото си гейвропейски джендър! Плащай за гориво по 20лв. Заради санкцийки на други педераси
  • 6
    2
    дя
    Историческо събитие, руският грабител беше сложен на място. Но съвсем да се изгони ще е още по-добре. Сега ще има русофилско квичене, те русофилите нямат нищо против руска компания да лапа тука милиарди, и да не плаща на България никакви данъци, те обичат русия повече от България :)
  • 0
    1
    тодир
    Платихме го ние, искате да кажете...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари