Ивайло Мирчев: Ресторантьорите мистериозно са спрели във времето на зрелия Балкантурист

2
Позицията на сдружението на заведенията бих отдал изцяло на жегата и нейните странични ефекти
Позицията на сдружението на заведенията бих отдал изцяло на жегата и нейните странични ефекти Снимка: БГНЕС

Позицията на сдружението на заведенията бих отдал изцяло на жегата и нейните странични ефекти

Освен да съдят недоволните си клиенти, предлагам ресторантьорите също така да изискват ипотека на апартамент при резервация за вечеря или поне да си оставиш колата в залог, докато обядваш при тях. Така ще са спокойни, че никой няма да проявява своеволия.

Майтапът настрана - позицията на сдружението на заведенията бих отдал изцяло на жегата и нейните странични ефекти. Иначе би се наложило да приемем, че докато държавата е вървяла по световния календар, българските ресторантьори мистериозно са спрели във времето на зрелия Балкантурист и са забравили да продължат напред, отвъд бай-тошовото време, когато нямаше фейсбук, и КЗП също нямаше, а клиентите бяха научени много да не знаят и да са доволни, че изобщо има нещо в заведението.

Сигурен съм, че имаме и много коректни ресторантьори, с коректно обявени цени, качествена храна, добро обслужване и адекватно отношение. За тях подобна изява според мен е тотална антиреклама. Антиреклама е и за България като цяло да обвиняваме клиентите, че КЗП идва да проверява и намира нарушения.

Ивайло Мирчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    валери, валери
    И на 300% да им го увеличат ти и аз ще го плащаме, че и като крайни потребители нямаме и възстановяване. Не ходи на кръчма и няма да имаш ядове!
  • 2
    3
    Валери
    Ей, ресторантъори алчни! Нела ви качат ддс на 30%.повечето от вас са най изпечените мошеници в света. Вие сте най долната пасмина в търговията!
  • 15
    2
    Иванов
    Това е лудост! Кафе и наливна бира на Затните рибки 11 лв. Оставяш 20 лв., чакаш ресто и ти се сърдят защото го чакаш! Как да не мечтаеш за Балкантурист!?
  • 12
    1
    абе мирчев
    В зрелия Балкантурист можех да вляза в който и да е ресторант и нямаше да има голяма разлика, в зрелия капитализъм обаче, не мога да си го позволя! В заведенията в които ходиш, наш народен избранник, мноооого от нас не могат и да припарят, така че не се прави на дръж ми шапката, точно ти!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари