Ива се нуждае от помощ

0
Ивелина остава в инвалидна количка след катастрофа
Ивелина остава в инвалидна количка след катастрофа

Млада жена от Русе се нуждае от помощ за лечение.

27-годишната Ивелина остава в инвалидна количка след катастрофа преди 10 години.

За жалост тя е поредният пример за безумно лекарско нехайство, което променя живота й, съобщава Дарик.

"Травмите от инцидента по тялото ми бяха десетки, но най-голямата, която получих беше на гръбначния ми стълб. Направиха ми операция в бургаската болница, но се подиграха с живота ми, като ми поставиха фалшиви импланти, които след 2 години се наложи оперативно да се отстранят от тялото ми, тъй като организма ми не ги приемаше", разказва младата жена в групата „Заедно за Ива“ във Фейсбук.

Ивелина споделя, че е извървяла много дълъг и тежък път на лишения и болки, но открила, че решение за нейния проблем има.

"За жалост лекарите в България, на които аз попадах през тези 10 години, не бяха това, което на мен ми се искаше. Не гарантираха и не се заемаха дори да опитат някакво лечение върху мен, нито ме насочваха към други специалисти, но аз не спрях да търся начини, за да намеря правилния път по който да поема", казва Ива.

Младата жена най-сетне е открила клиника, която желае да й направи операция, но необходимата сума е непосилна за Ива.

"Става дума за 65 000 Euro в клиниката AIMIS в Кипър. Там също лекарите не дават гаранция, че моето здравословно състояние ще се подобри драстично, но… Искам просто да опитам, защото знам, че тялото ми е силно и ще се справи с всичко", споделя още тя.

"Имам огромна молба към Вас. Моля Ви, помогнете ми за събирането на сумата за моето така жадувано лечение. Помогнете ми, защото аз искам да живея, искам да съм пълноценен човек като Вас. Имам мечти, които искам да осъществя. Моля Ви, ако не можете да ми помогнете, поне ме насочете някъде", призовава Ивелина хората с добри сърца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари