Ива Митева: Русе е градът с най-бързо намаляващо население след Добрич и Видин

6
Това, което ми направи впечатление в Русе е, че има кандидати с по шест, седем мандата
Това, което ми направи впечатление в Русе е, че има кандидати с по шест, седем мандата

Това, което ми направи впечатление в Русе е, че има кандидати с по шест, седем мандата

Водачът на листата на ПП "Има такъв народ" за София и Русе Ива Митева коментира във Варна, че целта на партията е хората да живеят по-добре.

"Това, което искат хората е по-лек живот, по-ниски данъци, спокойствие, сигурност, справедливост. Ние като хора, които искаме доверието на хората, трябва да се опитаме да им го дадем. Аз съм водач на листата в София и Русе и това, което ми направи впечатление в Русе е, че има кандидати с по шест, седем мандата. А Русе е градът с най-бързо намаляващо население след Добрич и Видин, това наистина е страшно, ако аз бях изкарала пълен мандат и съм поела обещание към хората щях да се срамувам да се изправя отново срещу тях, без да съм направила абсолютно нищо", каза Ива Митева.

"Това, което наблюдавахме в този парламент е липса на хора със знания и опит. Притеснявам се, че в следващия парламент това ще бъде увеличено. Аз съм против професионалните политици в парламента и смятам, че по-скоро там трябва да има професионалисти. За съжаление тук дискредитирахме младите, в 47-ия парламент, като че ли казахме - младите не стават. Да, дипломата е много важна", категорична е Ива Митева и допълни, но когато нямаш професионалния опит зад гърба си, тя не значи нищо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    32
    до Архитекта
    Явно много местни дерибеи методично искат 50-хилядния град Русе, петнадесети /15-ти/ по големина в Република България да го няма. Иначе няма как да си обясним все по-тъмните прозорци, поизоставени цели квартали и най-замърсяващите цехове, които и в Африка не ги търпят, ама докарани в Русе да ни довършат.
  • 0
    31
    Гост
    До 23 - Ай чезни ве, разградски трол!
  • 0
    30
    Гост
    До 12 - Служебните автобуси карат работници от селата, защото никой русенец не иска вече да работи за смешни пари. Знам го, защото съм бил част от фирма, която има този проблем.
  • 0
    29
    Гост
    Обърнете се към управляващите.
  • -1
    28
    Густав Адолф
    Бай Страхиле, къде го тоя квартал бе?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари