Ицо Хазарта отговори на нападките с нов коментар в мрежата

1
Ще привиквам министри на изслушване, но няма да ги слушам, а ще блъскам по масите, ще ритам седалките и ще грухтя от място, отсече Христо Петров
Ще привиквам министри на изслушване, но няма да ги слушам, а ще блъскам по масите, ще ритам седалките и ще грухтя от място, отсече Христо Петров Снимка: БГНЕС

"Ама ти не затова си там!"

Добре. Ще спра да карам хиляди километри из България в неработните за парламента дни и да ходя при тези деца. Ще спра да прекарвам часове наред с тях, за да ги убеждавам да учат и да спортуват. Ще спра да им търся учители и курсове. Ще спра да им казвам какво са наркотиците и как да се предпазят от тях, преди да са съсипали живота им. Ще спра да се запознавам лично с всяко от тях и да си говорим човешки за проблемите им. Ще спра да ги мотивирам и да инвестирам в образованието им.

Вместо това ще започна да взимам думата по десет пъти на ден - уж за процедура към председателя, а всъщност - за да обиждам опонентите си. Ще внасям питания, на които знам отговора, за да губя времето на целия парламент и после ще казвам: вие нищо не правите. Ще привиквам министри на изслушване, но няма да ги слушам, а ще блъскам по масите, ще ритам седалките и ще грухтя от място, та никой да не чуе какво казват. Ще входирам законопроекти, които знам, че няма да бъдат приети, но това ще ми дава часове време на трибуната, за да плямпам отровни лъжи и да се правя на спасител на страната ми.

"Ама ти не пишеш закони!”

Добре. Освен утре да помоля юристите, икономистите и всички други образовани колеги от нашата група да спрат да пишат закони и да оставят това на мен. Аз също пиша. Вярно - песни, ама все е писане. Ще помоля и някой от математиците да ми обясни как се правят реформи и се приемат най-важните закони със 67 от общо 240 депутата.

И за финал - любимото ми.

“Ти това можеш да го правиш и без да си депутат!”

А ти правиш ли го?

Ицо Хазарта

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    русенец
    Прекалено много паплач има в този парламент , прекалено много комплексари и дебили. Дания е два пъти по-голяма по население от нас, икономиката им е в пъти по-силна от нашата, доходите на хората изобщо не ги коментирам, че са по-високи и от на германците. Та, датският парламент е от 80 души. По проста аритметика на нас и 40 са ни достатъчни, но нека са 80-100. Нека се въведе правилото, че повече от два мандата в парламента да няма. нека.... бе я най-добре да приключваме с унижението да сме българи!:(
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари