Ицо Хазарта бие Борисов и Нинова в София

1
Партията на бившите министри Кирил Петков и Асен Василев "Продължаваме Промяната" продължава да води в резултатите на предсрочните парламентарни избори, които се проведоха вчера
Партията на бившите министри Кирил Петков и Асен Василев "Продължаваме Промяната" продължава да води в резултатите на предсрочните парламентарни избори, които се проведоха вчера Видео: NOVA

Това показват данните на ЦИК за 25 МИР в столицата

Партията на бившите министри Кирил Петков и Асен Василев "Продължаваме Промяната" продължава да води в резултатите на предсрочните парламентарни избори, които се проведоха вчера. Това показват данните на ЦИК при обработени 75.69% от протоколите, предаде NOVA.

Продължаваме промяната“ засега печели битката срещу лидерите на ГЕРБ и БСП в най-големия 25-и столичен многомандатен район. Там обработените протоколи са 83.43%.

Продължаваме Промяната” води с подкрепата на 32.10% от гласоподавателите. Коалиция „ГЕРБ-СДС” се нарежда на второто място с 26.16%, а „Демократична България” на трето с 9.60%. Малко след тях е и „БСП за България” с резултат от 9.51%.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари