ИТН и „Възраждане“ сезират Конституционния съд за промените в Конституцията

0
Мотивите ще бъдат внесени утре, уточни зам.-председателят на ИТН Тошко Йорданов
Мотивите ще бъдат внесени утре, уточни зам.-председателят на ИТН Тошко Йорданов Снимка: БГНЕС

Мотивите ще бъдат внесени утре, уточни зам.-председателят на ИТН Тошко Йорданов

Заедно с „Възраждане“ ще сезираме Конституционния съд за промените в Конституцията“, обяви по зам.-председателят на „Има такъв народ“ /ИТН/ Тошко Йорданов по bTV.

За промените в основния закон КС беше сезиран преди дни от президента Румен Радев.

Нито едно от предложените неща не е полезно, но е добре обмислено, да не говорим, че част от тях са противоконституционни. Мотивите се пишат съвестно от юридическите екипи на двете партии, утре ще ги внесем“, уточни депутатът от ИТН.

Относно работата на Народното събрание, докато има служебно правителство, по думите на Йорданов има опасност два парламента да работят едновременно. Според него не е ясно докога работи едното и кога започва другото.

Ние атакуваме повече неща от президента. Позорно е цялостното творчество, затова всеки един аспект е атакуван“, допълни Тошко Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    ХАхаха!
    Само като му погледне човек на тошко африкански маймунската крива мутра и веднага се сеща, че името му и думата "конституция" в едно изречение е оксиморон. И кой нормален човек би приел насериозно аварите на фатмака зелений чулок. А вещерите от вГЪЗраждане даже е безсмислено да ги коментираме.
  • 4
    1
    Ващо мами
    ИмаТакиваНещастници и "вгъZZраждани"-жалките подлоги на БКП=ДПС! Само бой и уебан за тези!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари