Италиански бизнесмен раздаде великденски бонуси по 1500 евро за бензин на служителите си

2
Не съм направил нищо изключително, заяви 77-годишният Дела Флора
Не съм направил нищо изключително, заяви 77-годишният Дела Флора

Не съм направил нищо изключително, заяви 77-годишният Дела Флора

Италианският бизнесмен Сиро дела Флора подари по 1500 евро на всеки от служителите на фирмата си „Металурджика Ленянезе” заради поскъпналия бензин.

Според в.”Република” работодателят решил да направи този великденски подарък, „за да даде знак и на други предприемачи”, и за да компенсира работниците за повишените цени на горивата и енергията след началото на войната в Украйна, предава вестник 24 часа.

Не съм направил нищо изключително. Почувствах се задължен да допринеса за задоволяването на нуждите не семействата на моите служители”, казал 77-годишният Дела Флора.

Той е собственик на компания от сферата на металургията и индустрията му заема площ от 35 хил.кв.м. В нея работят 42 души. Дела Флора иска и други индустриалци да последват примера му в Италия.

Според индустриалеца, който се занимава с продажби на стомана, през миналата година фирмата му имала добри печалби. „Сега обаче сметките за енергия поскъпнаха и за мен, а да не говорим за служителите ми. Малко повече пари в края на месеца във фиша за заплатата ще дойдат добре за всекиго”, казал предприемачът

Сиро дела Флора, който сега е на 77 г., работи откакто е 14-годишен. Той иска да работи до 88-годишната си възраст. Казва, че цял живот е правил всичко сам, работил е като общ работник, шофьор, счетоводител. След това си купил малък склад, а после развил индустрията си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари