Историята на семейство Деп се заплита

0
Американската актриса Амбър Хърд е излъгала при показанията си
Американската актриса Амбър Хърд е излъгала при показанията си

Американската актриса Амбър Хърд е излъгала при показанията си, че съпругът ѝ - актьорът Джони Деп, ѝ е нанесъл побой.

Това заявиха от полицейското управление на Лос Анджелис, където разполагат с надеждни свидетели, които могат да потвърдят, че Хърд не казва истината.

Преди дни 30-годишната Хърд подаде молба за развод след едва година и три месеца брак. Тя обвини Джони Деп, че я бие, показа белези от удар с мобилен телефон, с който я замерил по лицето, и издейства съдебна заповед, забраняваща му да стъпва на по-малко от 90 метра от нея, пише 24 часа.

Скандалът между Амбър и актьора, който завърши с решение за развод, стана само три дни след като Деп изгуби майка си Бети Сю Палмър на 20 май. Като причина за развода съпругата посочва “непреодолими различия” в съжителството.

Според в. “Ню Йорк пост” освен месечната издръжка Хърд иска да ѝ бъдат платени разходите на юристите, които движат бракоразводното дело, в размер на $ 125 000. Актрисата ще иска още имот на Джони Деп в Лос Анджелис, както и автомобила му “Рейндж Роувър”. Амбър пожелала и само тя да се грижи за двата общи питомци на двойката – йоркширски териери.

За момента по решение на съда Хърд има разрешение за временно живеене в апартамента на Деп, тъй като слушането по делото за развод още не се е състояло.

Според адвокатката по бракоразводни дела Сюзан Бейкър, която не консултира нито една от страните в семейния конфликт, Амбър Хърд може да получи около $ 20 милиона след развода си с Деп.

Сумата може да се окаже и по-голяма, ако актьорът поиска максимално бързо да приключи делото. 

Съгласно законодателството на щата Калифорния съпругата може да получи половината от богатството на мъжа си, откакто са семейство.

За това време Деп е изкарал $ 101 милиона от участие в киното. Един от филмите е

“Алиса в огледалния свят”, чиято премиера съвпадна със скандала между двамата.

Хърд също се е снимала за 15-те месеца брачен живот с Джони, но е получила 383 000 долара.

Според адвокатката, ако се отчете краткостта на този брак, Амбър Хърд не може да разчита на половината доходи от заработеното от съпруга ѝ за съответния период. По нейна оценка Амбър може да получи $ 10 милиона от Деп и още толкова от имотите му.

През 2015 г. Forbes включи Джони Деп в 12-те най-богати актьори. Експерти оценяват състоянието му на $ 400 милиона. Както самият актьор признава, младата красавица така му взела ума, че се съгласил да се ожени за нея без брачен договор. Сега ще плаща цената за това. Ако се докаже домашно насилие, милиони ще отидат при жена му. 

Съпругата на Джони Деп обяви, че американският актьор е постоянно пиян и дрогиран. За 15 месеца брак той почти не е изтрезнявал, каза пред медиите Амбър Хърд. Тя разказа, че Деп се стягал само по време на снимки, когато гълтал хапчета, за да се вкара във форма. “Той е тиранин, страда от параноя, а изблиците му на гняв ме плашат, страхувам се за живота си”, оплака се актрисата пред изданието TMZ.

“През цялата ни връзка Джони упражняваше вербално и физическо насилие над мен”, заявила Амбър под клетва. Съседка на семейството разказа пред в. “Дейли мирър”, че на 21 май Хърд ѝ изпратила SMS със зов за помощ. Когато пристигнала, Деп крещял на жена си, а тя седяла на дивана, покрила главата си с ръце, за да се пази от ударите му. Бесният съпруг държал бутилка вино и я размахвал заплашително като бухалка. Комшийката опитала да ги разтърве, но Деп шамаросал и нея.

Приятелка на Амбър пък разказа, че веднъж след жесток скандал пияният Джони Деп направил опит да задуши съпругата си с възглавница

Двойката се “свали” през 2011 г. по време на снимките на “Дневникът на едно пиянде”. Тогава и двамата бяха обвързани - той с френската певица и актриса Ванеса Паради, а 25-годишната Амбър, известна като “обратна” - с тогавашната ѝ приятелка, фотографката Тася. Твърди се дори, че двете са били женени. По някои слухове сегашните проблеми на звездното семейство идвали от яростта на Деп, че жена му още поддържа близко приятелство с Тася.

Амбър Хърд напуска родния Тексас още на 17 г., прекъсвайки училище, за да гони кариера на модел в Ню Йорк и Лос Анджелис. Злите езици говорят, че още начинаещата актриса е златотърсачка, чиято цел била връзката с Деп да даде тласък на кариерата ѝ. Тя се надявала да я вкара в големи холивудски продукции.

Докато половинката му сипеше обвинения, Джони Деп се изявяваше на сцена в Португалия заедно с групата “Холивудски вампири”, рокаджията Алис Купър и китариста на “Аеросмит” Джо Пери. Той все пак намери време да се яви в шоуто на Джими Кимъл и да припомни, че заради Амбър Австралия го съди, защото двамата внесоха там незаконно кучето ѝ.

Ванеса Паради защити бившия си партньор  в открито писмо с думите: “Това са безсъвестни обвинения, Джони е чувствителен и любящ човек. През всички години, в които бяхме заедно, никога не си е позволявал физическо насилие спрямо мен. Сегашните обвинения изобщо не може да се отнасят за човека, с когото изживях 14 невероятни години”, пише тя. 

Животът на актьора с Паради, с която Деп има 16-годишна дъщеря и 12-годишен син, изглеждаше спокоен и хармоничен за разлика от бурните му раздели и събирания с предишните му приятелки Кейт Мос и Уинона Райдър.

Рамо на Деп удари и друга негова бивша жена - художничката Лори Ан Елисън. По нейните думи актьорът е “нежен човек” и никога не би си позволил да вдигне ръка срещу жена. Двамата са заедно до 1985 г., но още поддържат връзка, като дори са провели разговор след смъртта на майката на Джони преди дни.

И дъщерята на Джони Деп защити баща си след обвиненията на Амбър Хърд в домашно насилие. Лили-Роуз Деп, която също е актриса, публикува своя снимка като бебе заедно с баща си с текст: “Моят баща е най-сладкият и любящ човек, когото познавам. Той е прекрасен баща за мен и моя малък брат и всеки, който го познава, ще каже същото.” 

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари