Истории на жени, пострадали от естетичната хирургия

1
Нели Георгиева е една от тях. Започва да прави интервенции по тялото си от осемнайсетгодишна
Нели Георгиева е една от тях. Започва да прави интервенции по тялото си от осемнайсетгодишна Видео: NOVA

Те са създали Асоциация "Пациенти на естетичната медицина"

Асоциацията "Пациенти на естетичната медицина" представят истории на жени, пострадали при естетична хирургия.

Нели Георгиева е една от тях. Започва да прави интервенции по тялото си от осемнайсетгодишна.

Сложих си гръдни импланти през 2012 г., които през 2019 г. бяха изтеглени от пазара заради доказана канцерогентност. Те причиняват рядък вид лимфом, който е свързан единствено и само с тях. Единият беше спукан в гаранционен срок и трябваше да ги махна. Здравето ми беше много влошено. Вече минаха 2 години и половина, откакто ги махнах, и то се възстанови на 90%”, разказа в ефира на NOVA Георгиева, зам.- председател Асоциация Пациенти на естетичната медицина.

Естетичната медицина и пластичната хирургия са модерни. И лекари и пациенти забравят, че става въпрос за медицина и доста сериозни интервенции, които носят своите рискове. Затова пациентите трябва да са напълно информирани, коментира Симона Александрова, председател на Асоциация Пациенти на естетичната медицина.

Това е и основната цел на асоциацията - да обърнем внимание на пациентите, че има рискове- краткосрочни и дългосрочни, с които те трябва да са запознати”, коментира Симона Александрова.

Най-честите оплаквания са, че жените не са знаели за гаранционния срок на имплантите и, че след десетата година се препоръчва засилено проследяване и евентуална подмяна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    Да беше...
    Да беше си стеснила и пу..... Защо ревеш? Бабата ти по-грозна ли е била без тези импланти? А, бе вие жените не може ли да разберете, че естествени сте по-красиви? Обърнахте си джуките - заприличахте на настъпени жаби...
  • 13
    1
    Фффффф
    О,така им се полага!!Това са комплексарки,които нямат представа какво искат!Защо не сложат импланти и в мозъците си?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари