Историческият музей в Русе записва деца за "Лято в музея"

0
Започва записването за „Лято в музея” в Регионален исторически музей – Русе
Започва записването за „Лято в музея” в Регионален исторически музей – Русе

От утре (06.07.2016 г.) започва записването за второто и третото издание на инициативата на Регионален исторически музей – Русе „Лято в музея”.

Второто издание ще се проведе в периода от 18 до 22 юли, а третото от 01 до 05 август. Във формата могат да се включат деца от 7 до 11 години. Занятията започват от 9.30 и продължават до 13.00 часа. Максималният брой на участниците във всяка група е 15.

Записването се извършва на телефон 0886072085 всеки работен ден от 14.00 до 18.00 часа и продължава до запълване на бройките. Таксата за участие е 5 лв. на ден.

Лято в музея” е част от образователната програма на Регионален исторически музейРусе. С помощта на музеен педагог децата научават любопитни факти за историята на града, за емблематични места и личности, разкриват тайните на археологията.

Програмата включва още творчески занимания, съвременни интерактивни игри и игри от „бабино време”. Целта е децата да се запознаят с музейните пространства, да се забавляват и същевременно да придобиват нови знания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари