Ислямисти разбиха сайта на Министерство на културата

0

Хакери атакуваха интернет страницата на Министерството на културата на Палестина.

"Хакването не е само име...Хакването е начин на живот". Така започва съобщението, публикувано от Alegria Hackers, както се представят авторите на атаката.

"Хакването не е престъпление...Хакването е изкуство", продължава текстът, изписан под снимка с ислямски символи на началната страница на сайта на ведомството.

"Днес: успешно беше проникнато във вашия сайт", отчитат в обръщението си хакерите и обясняват, че "Това е защото вашата защита = 0 ..... ^_^".

Авторите на интернет атаката допълват, че би могло да се опита да се влезе в интернет страницата по-късно, но уточняват "Не бързайте, вие губите всичко".

"Между другото...Това е съобщение от Team Dz Algeria Hackers ", представят се накрая злосторниците и отправят призив:

"Свобода за Палестина и всички мюсюлмани".

Най-отдолу са поздравени faroukovic DZ ~ sH@rk-Dz ~ PaWL ~ PoTi_SaD-Dz ~ Mr.XtnT ~ Nassir ~ Muslims ~ hackers algeria ~ All my friends ~ Palestinians Кликването на снимката, публикувана от хакерите, отвежда към страница в социалната мрежа Фейсбук, на която обаче се изписва съобщение "За съжаление страницата не е налична. Може би сте последвали повредена връзка или страницата е била премахната."

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари