Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Искрено благодаря на главната сестра в ДКЦ-1!

10
Благодарим най-вече за красивият Ви жест, за показаното внимание и човечност
Благодарим най-вече за красивият Ви жест, за показаното внимание и човечност Снимка: Dunavmost

Много бих искал да споделя с всички, че освен забързаното и тревожно ежедневие, е напълно възможно да има и хора, които показват в най висока степен човечност, внимание и добро отношение, към напълно непознати хора.

На 30.03.2020г. придружавах възрастен съсед и отидохме на преглед в ДКЦ-1 в гр. Русе. Стояхме заедно пред кабинет и си изчаквахме реда. Излезе сестрата от кабинета и ни попита дали имаме предпазни маски, защото ако нямаме такива, няма да бъдем допуснати вътре. Аз действително не носех със себе си маски и имайки предвид ситуацията, се съобразих с това и отидох до аптеката в болницата, от където купих две маски. Отидох отново пред кабинета и чакахме реда си. В този момент се появи друга, напълно непозната за мен сестра и ме попита, дали ние сме хората, които нямат маски. Аз и казах, че е било така, но вече съм купил от аптеката и имаме такива. Въпреки този факт, сестрата настоя и каза да взема маските, защото тя е чула случайно, като е минавала по коридора, че ние нямаме маски. Допълни, че ни подарява маските. Този жест ме трогна и аз приех маските, като и благодарих за огромното внимание. Като влязохме в кабинета, попитах сестрата в кабинета, коя е била сестрата, която ни подари маските, тъй като сестрата от кабинета случайно стана свидетел на даването на маските. Тя ми отговори, че това е ГЛАВНАТА СЕСТРА на ДКЦ-1, на която за съжаление не запомних името.

Искам да изразя голямата си благодарност от мое име и от името на възрастният ми съсед, към ГЛАВНАТА СЕСТРА на ДКЦ-1. Благодарим най-вече за красивият Ви жест, за показаното внимание и човечност. Най-искрено пожелаваме на Вас и Вашите близки, на целият екип на ДКЦ-1 много здраве и повече поводи за усмивка, така както вие ни накарахте да се усмихнем на 30.03.2020г.

Автор: Пламен Николаев
(Автор: Пламен Николаев - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари