Обичаен политически канибализъм!

0
Искрен Веселинов: Сглобката ще продължи. Вече е ясно, че ПП-ДБ ще предпочетат да плюскат здраво от порциите на властта!
Искрен Веселинов: Сглобката ще продължи. Вече е ясно, че ПП-ДБ ще предпочетат да плюскат здраво от порциите на властта! Снимка: Искрен Веселинов / Facebook

Искрен Веселинов: Сглобката ще продължи. Вече е ясно, че ПП-ДБ ще предпочетат да плюскат здраво от порциите на властта!

"Сглобката ще продължи - вече е ясно, че ПП-ДБ ще предпочетат да плюскат здраво от порциите на властта, докато… ги изконсумира ГЕРБ и останат електорални нули."

Този критичен коментар публикува тази сутрин бившият съпредседател на ВМРО - Искрен Веселинов.

"Обичаен политически канибализъм… Но с тези безспирни общи инициативи не прави ли същото ДПС с ГЕРБ?", пита той.

Все повече двете партии звучат като едно. Сега алтернативата за предсрочни избори изглежда да ни управлява ГЕРБ-ДПС, вместо ГЕРБ-ПП, констатира бившият русенски депутат.

"Помня, в далечната 2014 основната причина патриотите да подкрепят управление беше изчегъртване партията на Доган от властта. И 2 години се четяха от трибуната на НС дълги поменици с техни уволнени активисти, толкова дълбоко бяха се инфилтрирали. После се разбраха с Борисов икономически, сега са неизменен кандидат за властта - изпрани и напарфюмирани от доскорошните си душмани. Очевидно благословени и от Посолството, което доскоро раздаваше “ордени Магнитски”.

Е за тая ситуация народът е измислил приказката - “пред теб стена, зад теб магаре”…", завършва поста си в социалната мрежа патриотът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    ВИЖТЕ САМО КОЙ ГО КАЗВА
    Да бе, Веселинов, в случая си напълно точен и прав, ама нима товето ВМРО не беше патерица на мафията ГЕРБ-ДПС в продължение на колко години, че не мога да ги сметна, само че не сме ги забравили, нали? Или разчиташ на късата памет на българите? ВМРО кого подкрепя в Русе- БСП ли? Е на това как му се вика хем тъй хем инак., че това е същия грях, в който упрекваш ПП-ДБ- същото мазни повратливо поведение, така присъщо и за вашия нов стар лидер Каракачанов, откак се помни, нали? Не е морално "крадецът вика дръжте крадеца"!
  • 8
    2
    МВРО
    мвро откраднаха патриотичните идеали навремето и ги използваха за лично облагодетелстване! Имоти , имоти , имоти , кеш , кеш ,кеш - Девизът на МВРО
  • 15
    1
    Пунта мара
    Така е, но точно ти да разказваш тази история е нагло. Банковите ти сметки, имотите които си придобил са от такива сглоби. Замълчи, харчи си откраднатото и се моли някой от антикорупционната комисия да не се сети да подкара финансова ревизия на семейството ти. Провалени политици не са необходими никому. Издъни се в националната политика, а сега и с тая сглобка която правиш в местната власт. Дори твоите съпартийци говорят за лакомията ти. Забравил си идеалите на ВМРО
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари