Искрен Веселинов: Есента ще направим сериозна заявка за разговор с ГЕРБ

0
Негативните страни на управлението трябва да бъдат изговорени и преодолени
Негативните страни на управлението трябва да бъдат изговорени и преодолени

Трябва да има преглед на свършените и несвършени неща, заяви заместник-председателят на ВМРО.

„Диалогът в управляващата коалиция най-после трябва да започне, трябва да има преглед на свършените и несвършени неща. Няма причина да си заравяме главата в земята като щрауси и да казваме, че всичко върви добре, защото управляваме ние. Има неща, които вървят на добре, има и неща, които не вървят на добре”. Това заяви в предаването „Здравей, България” по NOVA заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов.

„От есента ще направим сериозна заявка за разговор по политики с ГЕРБ. Няма да искаме нови позиции, нито бихме могли да се разграничим от управление, в което участваме. Негативните страни на управлението трябва да бъдат изговорени и преодолени”, коментира Веселинов.

Запитан дали ВМРО и НФСБ ще търсят за изборите някой, който да замести „Атака”, Веселинов заяви, че тезата на ВМРО винаги е била за „максимално обединение на патриотичните сили”.

„Няма да пречим на нашите структури по места да си партнират с „Атака”. Напротив – поощряваме ги. Това обаче е въпрос на взаимно желание”, заяви Веселинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Почивката - Просто си гледаш децата на друго място.

Харесай Дунавмост във Фейсбук