Искрен Митов, ПП: Нямаме още предложение за министър-председател

0
Той уточни, че първо трябва да се вземат решенията в зала и да се докаже, че има отговорност и чак след това ще се говори за кабинета
Той уточни, че първо трябва да се вземат решенията в зала и да се докаже, че има отговорност и чак след това ще се говори за кабинета Видео: NOVA

Нямаме още предложение за министър председател

Това каза в предаването „Денят на живо” по NOVA Искрен Митов от ПП. Той уточни, че първо трябва да се вземат решенията в зала и да се докаже, че има отговорност и чак след това ще се говори за кабинета.

"Ако не може да се направи устойчиво мнозинство и да се вземат трудните решения, по-добре да се отиде на предсрочни избори", повтори плановете на партията им Митев. В случай, че се стигне до избори той е категоричен, че парите от Плана за възстановяване и устойчивост няма да се загубят, тъй като изборите ще се проведат бързо. Той посочи, че 8 от 22-та закона, необходими, за да получим средствата по плана, вече са готови, а миналата седмица са били приети две ратификации.

"Аз смятам, че ако отидем на избори и изкомуникираме правилно промяната, ще сме първа политическа сила”, подчерта Искрен Митев в отговор на въпрос не се ли притесняват от социологията, която ги поставя след ГЕРБ при предстоящ вот.

Препоръката на ЕС за орязване на 15% на потреблението заради газа, Митев разчете така: "Нека да видим как да бъдем по-енергийно ефективни, за да имаме по-малко потребление”.

За мен важната дума е отговорност", каза още депутатът по повод разговорите между мандатоносителят БСП и партньорите им ДБ и ИТН. „За мен е важно не какво казват, а какво ще направят в зала", посочи обаче Искрен Митев за ИТН, уточнявайки, че ще стане ясно дали ще проявят отговорност, когато се гласува Закона за КПКОНПИ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари